Didžioji dalis šou pasaulio atstovų vienaip ar kitaip yra susiję su verslais. Kiti – itin sėkmingi kūrybinių sričių specialistai. Kaip skelbia alfa.lt, sąrašą sudaro visų sričių atstovai.

42 sąrašo vietoje atsidūrė Modesta Vžesniauskaitė, kuri yra geriau žinoma kaip profesionali dviratininkė ir britų milijonieriaus J. Caudwello sužadėtinė.

2011 metais ji buvo ištekėjusi už profesionalaus dviratininko Corrado Salemi. Kaip skelbia žurnalas „Top“, moteris šiuo metu santykius palaiko su 66-erių J. Caudwellu, kuris „Forbes“ vertinimu yra 924 turtingiausiųjų sąraše. Jo turtas siekia daugiau nei 2 mlrd. eurų. Jis įkūrė mobiliųjų telefonų bendrovę „Phones 4u“ ir taip pelnė visą savo turtą. Tuo tarpu skelbiama, kad jo lietuvių kilmės sužadėtinės pajamos sudaro 100 mln. eurų ir visą sumą ji gavo iš santykių.

78 sąrašo vietoje galima pamatyti 54 mln. eurų valdančią Izoldą Gudelis. Iš renginių puikiai pažįstama ir viešumoje dažnai matoma žinoma moteris savo turtą uždirbo versdamasi kosmetikos ir parfumerijos gaminių prekyba.

Izolda Gudelis

I. Gudelis priklauso įmonė „Fragrances International“. Kartu su vyru Benu Gudeliu ji valdo minėtą bendrovę ir parduotuvių tinklą „Kristiana“.

84 sąrašo vietoje yra verslininkė Jolanta Blažytė. Šiai žinomai moteriai priklauso 50 mln. eurų siekiantis turtas. J. Blažytė verčiasi maisto pramone ir energetika. Prieš kurį laiką ji išsiskyrė su žinomu politiku Viktoru Uspaskich.

105 sąrašo vietoje galima sutikti gražuolę ir už turtuolio ištekėjusią lietuvaitę Ingą Kozel. Kaip nurodoma minėtame žurnale, moteris valdo iš santykių gautą 40 mln. eurų turtą. Šiuos pinigus ji gavo ištekėjusi už naftos magnato Toddo Kozelo. Tačiau nepaisant gražaus gyvenimo Ingai teko įsipainioti ir į skandalingas vyro skyrybas.

Toddas Kozelis ir Inga Kozel

229 sąrašo vietoje – velionio prezidento Algirdo Brazausko našlė Kristina Brazauskienė, kuri valdo 15 mln. eurų turtą. Nurodoma, kad jos pajamų šaltinis yra nekilnojamas turtas.

Kristina Brazauskienė

Nurodoma, kad kartu su sūnumi Ernestu Butrimu ji valdo bendrovę „Imberiva“, kuri dar neseniai vadinosi „Draugystės“ viešbučiu.

309 sąrašo vietoje galima sutikti ir kriptomilijonierių Justą Pikelį, kuriam priklauso 10 mln. eurų. Jis yra vienas iš įmonės „Monetha“ įkūrėjų ir puikiai pažįstamas iš viešosios erdvės.

Justas Pikelis

Jis taip pat yra žinomas ir kaip didžėjus.

313 sąrašo vietoje yra Asta Valentaitė, kuriai priklauso 10 mln. eurų. Nurodoma, kad šiuos pinigus ji pelnė iš santykių, skelbia žurnalas „Top“.

Asta Valentaitė

Asta yra stilistė ir tęsia modelio karjerą. Tačiau praeityje ji buvo geriau žinoma kaip milijonieriaus Laimučio Pinkevičiaus žmona. Santykiams nutrūkus moteris ir toliau tęsė savo darbus, o šiemet pripažino, jog romantiškus santykius palaiko su britų milijonieriumi Glenu Manchesteriu.

408 sąrašo vietoje, žurnalo „Top“ duomenimis, yra žinoma renginių organizatorė Agnė Grigaliūnienė. Nurodoma, kad pinigų šaltinis – nutrūkę santykiai su futbolininku Deividu Šemberu.

Agnė Grigaliūnienė

Praeityje ji yra dainavusi muzikinėje grupėje „Uogos“. Rašoma, kad žinomai moteriai šiuo metu priklauso 5 mln.

497 sąrašo vietoje sutinkamas šiuo metu besiskiriantis politikas ir verslininkas Andrius Šedžius. Jam priklauso 2,7 mln. eurų turtas, kurį žinomas vyras pelnė prekiaudamas sunkvežimiais ir atsarginėmis jų dalimis.

Andrius Šedžius

DELFI jau rašė, kad neseniai jis paskelbė ir apie vadovavimą Šiaulių miesto televizijai bei grįžimą į didžiąją politiką. A. Šedžius taip pat išgyvena skandalingas skyrybas su atlikėja Monika Šedžiuviene. Pora jau ilgą laiką nesutaria dėl judviejų sūnaus globos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (431)