alima sakyti, kad 2018-ieji metai kai kurių žmonių gyvenimus apvertė aukštyn kojomis - jie tapo tėvais.

DELFI aprašytos gražiausios žinomų žmonių akimirkos buvo itin įdomios skaitytojams. Pateikiame jums džiugiausias garsenybių akimirkas ir kviečiame išrinkti metų gandrą!

Balsavimą rasite apačioje.

Viktorijos Siegel ir Danieliaus Bunkaus kūdikis

Pora susilaukė dukrelės Nicole vasario viduryje.

Labai džiaugiuosi, kad mano mažytė turės tiek daug nuostabių tetulių.
V. Siegel

Jaunai moteriai tai pirmasis kūdikis, o jos būsimam vyrui - antrasis. Jis jau augina sūnų Kristupą iš pirmosios santuokos su žinoma atlikėja Natalija Bunke. „Negaliu apsakyti žodžiais, kokia esu laiminga, turėdama tokias nuostabias drauges!!!

Ačiū Jums, mano brangiausios, už tobulą šventę!!! Labai džiaugiuosi, kad mano mažytė turės tiek daug nuostabių tetulių", – feisbuke džiaugėsi paskutines nėštumo dienas tuomet dar skaičiavusi Viktorija.

Dar spalį šou pasaulyje ėmė sklandyti gandai, kad V. Siegel laukiasi vaikelio, tačiau tuomet ji visus gandus neigė ir apie santykius nenorėjo atvirauti.

Greta Lebedeva ir jos vyras, žinomas imtynininkas Aleksandras Kazakevičius

Liepos mėnesio viduryje gražiai porai gimė berniukas.

Džiugią naujieną apie aplankiusius gandrus G. Lebedeva pranešė feisbuke, pasidalindama pirma kūdikio nuotrauka. Fotografiją papildė ir miela žinutė, kurioje naujai iškepti tėvai atskleidė mažyliui suteiktą vardą: „Štai ir mūsų angeliukas – Eldar“. Dažno lietuvio ausiai neįprastas vardas simbolizuoja ugnies karį, valdovą.

Paskutines nėštumo dienas skaičiavusi sporto trenerė tikino, kad nėštumo metu jautėsi gerai. „Jaučiuosi neblogai, energijos nestinga.

Aišku, judėti truputį jau sunkiau, jaučiuosi tarsi banginukas. Emocijos labai geros, gyvename laukimu. Liko vos keletas savaičių. Mano vyras visada rūpestingas, aišku, šiuo laikotarpiu jis yra ypač supratingas, nes daug ko tenka atsisakyti, apsiriboti“, – DELFI sakė G. Lebedeva.

Paklausta, ar šiuo ypatingu etapu pakito jos mityba, G. Lebedeva prisipažino, kad stengėsi savęs neriboti.

Aurimas Žvinys su nauja mylimąja tapo tėvais

Valstybinio Šiaulių dramos teatro vadovas Aurimas Žvinys lapkričio pabaigoje socialiniuose tinkluose pasidalijo džiugia žinia – paskutinę kalendorinio rudens dieną jo gyvenimo draugė, teatro aktorė Eglė Stanišauskaitė susilaukė judviejų pirmagimės.

Eleonoros vardu tėvų pavadinta mažylė gimė 5.01 val. ryto, sverdama 3,690 kg, būdama 52 cm ūgio. „Savo Kalėdų dovaną gavome anksčiau, matyt buvome labai geri“, – penktadienį savo „Facebook“ paskyroje džiūgavo žinomas vyras. Anksčiau A. Žvinys rinkdavosi neviešinti savo asmeninio gyvenimo detalių. Vasarą pasklidus gandui, jog pora laukiasi kūdikio, jis žurnalistams žinios nekomentavo. Vardo Eleonora reikšmė ir kilmė nėra iki galo išaiškinta. Populiariausia versija, kad vardas kilo iš seno prancūziško vardo Alienor.

Aurimas Žvinys ir Eglė Stanišauskaitė

Edilija Nikartaitė-Geltona susilaukė sūnelio

Prieš daugiau nei dešimtmetį išgarsėjusi atlikėja Edilija Nikartaitė-Geltona susilaukė sūnaus.
Šiuo metu atokiau nuo viešojo gyvenimo gyvenanti atlikėja apie gyvenimo pokyčius nebuvo linkusi kalbėti garsiai.

Netrukus aplankysiančius gandrus praėjusių metų rudenį išdavė socialiniame tinkle jos paviešinta nuotrauka, kurioje buvo matyti gerokai suapvalėjęs pilvukas. Iš viešumos ir pramogų pasaulio dingusi E. Nikartaitė-Geltona su vyru augina du vaikus. Gandrai šeimai atneš trečiąją atžalą.

Dar pavasarį interviu laidai „Raudonas kilimas“ metu Edilija pasakojo, jog neatmestų pasiūlymo vėl grįžti į televiziją. „Visur yra gerai žinomų vyrų žmonos arba meilužės. Visi, kas ateina naujai į ekraną, tai yra ne šiaip kažkas naujai iš gatvės“ , – tikino moteris.

Beata Nicholson susilaukė ketvirtojo vaikelio

Apie aplankiusius gandrus šeima pranešė socialiniuose tinkluose.

Nicholsonų šeimai gimė berniukas, kurį jie pavadino Daniel vardu. „Mes turime brolį! 2 dienų šviežumo, kvepia dangumi ir laime, vadinsime Daniel. Danukas jau namie, o čia pirma bendra nuotrauka su gimine“, – socialiniame tinkle skelbė B. Nicholson, pridurdama, kad dabar jos šeima yra kupina džiaugsmo ir noro pažindintis su nauja gyvybe.

Žinia, kad TV laidų vedėja laukiasi dar vienos atžalos paaiškėjo dar vasarą, kuomet pati Beata apie tai prabilo internete. Garsi kulinarė prisipažino, kad viešai prabilti apie ketvirtąjį nėštumą nebuvo lengva, mat jautė visuomenės spaudimą.

„Man buvo gana keista ir truputį nedrąsu garsiai prisipažinti: aš noriu dar vieno vaiko! Nes norėti pirmo – priklauso, antro – normalu, trečio – po pertraukos aišku, suprantama, bet ketvirto???!!!! Ką tu sau galvoji? Tu proto netekai? Kažkaip man rodės, kad tokia bus bendra nuomonė“, – savo mintimis socialiniame tinkle tąkart dalijosi ji.

Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas

Dar nėštumo metu DELFI kalbinta aktorė išdavė, kad būsimas kūdikis jos ir Deivido poroje atnešė begalę pakilių emocijų. Paklausti, ar jau spėjo apsiprasti su mintimi, kad netrukus jie taps tėvais, Ineta suskubo atsakyti: „Man jau aišku“. Tiesa, Deividą tuomet aplankė kiek kitokios mintys: „Aš dar ne. Dar trūksta maždaug 20%. Kai jau bus faktas, tada“, – šyptelėjo jis.

Tuomet paskutines nėštumo akimirkas skaičiavusi Ineta patikino, kad šis laikotarpis jai netapo didžiuliu iššūkiu. „Jautresnė tapau nebent per pastarąją pilnatį. Laukiau, kada man tą stogą nuraus, bet nieko nebuvo. Porą kartų pablioviau pasikūkčiodama ir viskas“, – nusijuokė ji. Iš praėjusių santykių aktorė augina dukrelę Upę. Paklausta, ar įmanoma lyginti praėjusį ir dabartinį nėštumą, Ineta tikina, kad praėjo jau gana ilgas laiko tarpas, tad atsiminti ankstesnes emocijas sunku.

Robertas Kalinkinas antrą kartą tapo tėvu

Maros vardą mažylė turėjo dar net negimusi.

„Išrinkome dvidešimtą nėštumo savaitę ir mums su Agnyte šis vardas patiko iš karto. Kai jį ištarėme, žinojome, kad tai ji. Markas taip pat labai džiaugiasi sese ir vardu“, – DELFI sakė žinomas vyras.

Apie tai, kad jam gimė dukrelė dizaineris pranešė rugsėjo 19-ąją. Jis neslėpė pozityvių emocijų ir padėkos žodžių. Jis džiaugėsi tuo, jog žmona jam padovanojo dukrelę, o už puikiai atliktą darbą ir profesionalumą gerų žodžių negailėjo ir Trakų ligoninės personalui.

Robertas Kalinkins su žmona ir dukrele

Ramūnas Rudokas ir jo žmona Justina

Laiminga tėtis tuomet DELFI sakė, kad sūnaus vardą dar rinks, nors jau buvo aišku, kad vardai bus du ir abu prasidės raide „R“. Kiek vėliau jis patvirtino, jog vardą išrinkti pavyko, nors jo ir žmonos Justinos Rudokės nuomonės ir išsiskyrė.

Žinomas aktorius sakė, kad abu vardai išrinkti tik pasiekus abipusį sutarimą. Pora sutarė mažylį pavadinti lietuvio ausiai tikrai neįprastu vardu.

„Nuomonės truputį skyrėsi, tad vardai išrinkti pasiekus abipusį sutarimą. Išrinkome stiprų keltų kilmės vardą Raidas. Taip norėjau aš. Mama primygtinai reikalavo pavadinti tėčio vardu, todėl rezultatas ir yra Raidas Ramūnas Rudokas“, – sakė laimingas tėtis.

Dar anksčiau DELFI žinomas vyras sakė, kad mažylis gimė vidurdienį. Berniuko ūgis – 45 cm, o svoris 3,5 kg. R. Rudokas sakė, kad vos tik gimęs jo sūnelis jaučiasi puikiai ir jau krykštauja. Laiminga ir mažylio mama. „Gimdymas labai lengvas ir viskas praėjo gerai. Mano nuotaikos taip pat tėviškos", – juokėsi jis.

Živilė Kropaitė susilaukė pirmagimio

LRT televizijos žurnalistė ir TV laidų vedėja Živilė Kropaitė gegužės pabaigoje gyvenomis maloniomis gyvenimo permainomis – ji ir jos vyras Liudas Basiulis susilaukė kūdikio. Tai – pirmoji poros atžala.

Ž. Kropaitė ir L. Basiulis susilaukė sūnaus. Pora apie mažylio gimimą pranešė feisbuke. „Jaučiuosi puikiai. Sūnui suteikėme Vėjo vardą. Jį sugalvojo Liudas dar praėjusį pavasarį, kuomet nė nesilaukėme. Gamtos stichijų mėgėjas pritaikė vardą sūnui“, - DELFI džiugias naujienas komentavo Ž. Kropaitė.

DELFI primena, kad nėštumo metu žurnalistė nevengė viešumo ir iki paskutinių laukimosi dienų vedė renginius. Simboliška, tačiau vienas paskutinių Ž. Kropaitės pasirodymų scenoje buvo Būsimų mamų šventėje gegužės 17 d.

Aktorė Agnė Šataitė ir 13 metų vyresnis kompozitorius Giedrius Puskunigis

Gruodžio 29-ąją 32-ejų aktorę Agnę Šataitę ir kompozitorių 45-erių Giedrių Puskunigį aplankė gandrai, tai pati Agnė pranešė socialiniame tinkle.

Feisbuke apie šeimos pagausėjimą pranešusi Agnė pasidalijo rožinio meškučio nuotrauka, taip pranešdama, jog šeimą papildė mergaitė. Pora susituokė 2015-aisiais, tačiau asmeninio gyvenimo detalių pora nelinkusi viešinti.

Agnė Šataitė

Indrė ir Jogaila Morkūnai

Jogaila Morkūnas apie tai pranešė socialiniame tinkle. Neslėpęs džiaugsmo, jis atskleidė, kad šeima sūnui suteikė Aleksandro vardą. „Kovo 8-ą tapau dvigubai jaunesnis tėtis ir pats laimingiausias vyras.

Esu dėkingas savo žmonai Indrei Kavaliauskaitei-Morkūnienei ir Dangui už didžiausias gyvenimo dovanas“, – rašė J.Morkūnas.

Rūta Ščiogolevaitė susilaukė ketvirtosios atžalos

Apie didelę šeimą svajojusi atlikėja tapo keturių vaikų mama.

Žinia apie šeimą aplankysiančius gandrus pasklido vasario pradžioje. DELFI pasidomėjus, ar dėl būsimų pokyčių R. Ščiogolevaitė prilėtins tempą ir daugiau laiko skirs šeimai, o ne muzikai, ji patikino, kad „niekuomet nebuvo tokio poreikio“. Anot jos, nė karto gimus vaikams jai neteko nutraukti karjeros ir atsiduoti tik motinystei. „Mes turime šeimą“, – šyptelėjo Rūta, išgirdusi klausimą, kas jai padeda. Naujagimio susilaukę Rūta ir Rolandas taip pat augina sūnus Adomą ir Aroną bei dukrą Anabelę.

Renginių organizatorė bei režisierė Erika Purauskytė ir jos sutuoktinis Pranas Slušnys

Porai gimė 3 kilogramus sverianti ir 51 centimetro ūgio mergaitė.

Pirmosios atžalos, dukrelės, Erika susilaukė 2015-ųjų metų birželį. Praėjus savaitei po gimdymo ji žinia pasidalijo feisbuke. „Taip, mano gyvenime įvyko Stebuklas. Aš įsimylėjau. Jau daugiau nei savaitę gyvenu tik JA... Atsiprašau savo artimiausių draugų, draugių, kad nepranešiau iškart – mums reikėjo laiko pabūti trise, pasidžiaugti ir kiekvieną laimės akimirką išgyventi šeimoje. Net nenorėjau kam nors kelti ragelio, tęsti pokalbio, nukreipti savo dėmesio nuo Jos. Taip, prisipažįstu – aš praskydau. Nuo pirmos akimirkos JĄ pamačiusi“, – rašė E. Purauskytė.

Linas Adomaitis ir jo žmona Irma

Atlikėjo Lino Adomaičio ir jo žmonos Irmos gyvenime 2018-ieji įsirėš į atmintį kaip vieni svarbiausių metų – pora susilaukė pirmagimio. Maloniomis permainomis gyvenantiems sutuoktiniams gimė mergaitė.

„Aš labai didžiuojuosi savo mylima moterimi, Ji vakar man įteikė didžiausią gyvenimo dovaną ir tuo pačiu – patį mažiausią pasaulyje žmogų, kokį kada nors esu laikęs rankose.

Vakar Irma Adomaitienė padovanojo man nuostabią dukrytę. Mudu su Irma tikime, kad ne tėvai pasirenka vaikus, bet vaikai tėvus, todėl esame beprotiškai laimingi ir dėkingi, kad mus pasirinko. Mes juk taip ilgai to laukėme ir štai vieną dieną netikėta žinia pasibeldžia ir į mūsų duris: „Tuk, tuk, tuk, aš noriu pas jus užeiti! Noriu suteikti jums daug džiaugsmo ir noriu drumsti jūsų ramybę! Aš noriu mokytis iš jūsų ir taip pat mokinti jus! Aš noriu keliauti su jumis drauge!!! Ar priimsit?“, - rašė vyras.

Rolandas Mackevičius ir jo žmona Ieva

Vasario 12-ąją antrosios atžalos susilaukė ir žinomas radijo bei televizijos laidų vedėjas Rolandas Mackevičius ir jo išrinktoji Ieva. Porai gimė dukra Meilė Marija. „Mackevičiūtė prisijungė! Pagaliau mes visi kartu! Pilna komanda! Beprotiška meilė! Dabar privalau būti dvigubai geresnis tėtis! Ir iki grabo dėkingas vyras. Visi jaučiasi puikiai!“ – skelbė antrą kartą tėčiu tapęs vyras.

Atlikėjai Anžela Adamovič-Gečienė ir Žygimantas Gečas

Pora kūdikio susilaukė rugpjūčio mėnesį.

DELFI primena, kad Anžela ir Žygimatas susituokė praėjusių metų rugpjūčio 9-ąją. Projekte „X Faktorius" dar 2013-aisiais susipažinusi pora nuskynė garbingiausius šou laurus: Ž. Gečas laimėjo pirmąją vietą, A. Adamovič – antrąją. Jų meilė netruko įsižiebti dar projekto metu. Pats Ž. Gečas, feisbuke paviešinęs apie sužadėtuves su Anžela, papasakojo jų meilės istorijos pradžią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)