Leonas Somovas sako, jog jo šventinės tradicijos nesikeičia jau daugelį metų – visas šventinis laikotarpis dažniausiai skirtas darbui. Tačiau šie metai bus šiek tiek kitokie, rašoma išplatintame pranešime.

„Mano šventinės tradicijos Kūčių vakarą visuomet būna tokios pat – laikas ir vakarienė su šeima. Tačiau jau eilę metų Kalėdos ir Naujųjų vakaras skirtas darbui.

Vis tik šie metai taip susidėliojo, jog šventės pagaliau ir man bus kitokios – pirmą kartą po ilgo laiko Kalėdas galėsiu praleisti su šeima. Kūčių vakarą ramiai negalvoti apie kitos dienos darbus, Kalėdų rytą pagaliau ilgiau pamiegoti, dar daugiau laiko skirti artimiesiems“,- planais dalinasi Leonas Somovas.

Vis tik Naujųjų metų vakaras šiemet taip pat bus skirtas ne tik darbui, bet ir pramogai – Leonas Somovas atskleidžia, jog dalyvaus vakarėlyje – „Ekspresas į 2019”.

„Visi, kas yra keisti, nurauti, kas mėgsta pramogauti kitaip – šis vakarėlis jiems. Kelionėje į Naujuosius bus visko: netikėtų svečių, nelauktų pakeleivių, pusnuogių šokėjų, akrobatų padavėjų ir daug daugiau. Visi jūsų norai, geismai, svajonės ir nuodėmės čia bus reziumuotos ir pavaizduotos vienokiu ar kitokiu būdu“,- mįslingai apie renginį kalba jį režisuojantis Šarūnas Kirdeikis.

„Mano pasirodymas prasidės jau po vidurnakčio, tiesą pasakius, organizatoriai kol kas net man pačiam neatskleidžia galutinio kelionės tikslo – lokacijos, kurioje grosiu“,- sako Leonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)