Tiesa, į DELFI fotografų ir žurnalistų akiratį pakliuvo tikrai ne tik aukso žiedus sumainyti nusprendę įsimylėjėliai. Daugelis veikiausiai pripažins, kad ne ką mažiau smalsu pamatyti ir kaip išskirtinę dieną atrodė į vestuves atvykę svečiai.

Taigi DELFI jums pateikia vienas iš įsimintiniausių šiais metais įvykusių Lietuvos garsenybių vestuvių. Kviečiame prisiminti gražiausias šių metų akimirkas, kai du žmonės pažadėjo vienas kitam amžiną meilę ir išrinkti savo favoritus.

Balsavimą rasite apačioje.

Elena Puidokaitė-Atlanta ir Tadas Bruzgulis

Šią vasarą liepos 14 dieną aukso žiedus sumainiusi pora išsirinko kone tobulą dieną – šilta, saulėta diena turbūt džiaugėsi ir poros draugai, kurių šiose vestuvėse buvo iš tiesų gausu.

Prieš ceremoniją E. Puidokaitė DELFI pasakojo, jog naktį prieš vestuves puikiai išsimiegojo, o pasiruošimas vyko sklandžiai. „Lijo ir galvojau, kad tik nuplautų viską ir šiandien būtų nauja diena visiems. Ši diena yra mūsų šeimos pradžia.

Gyvenime galbūt nemokėjau skaityti likimo ženklų, kurie man galėjo parodyti gerus ar blogus dalykus
Elena Puidokaitė

Vestuvių rytą ji ruošėsi kartu su gera savo bičiule ir bene garsiausia šalies stiliste Agne Jagelavičiūte. Tuo tarpu jos vienuolikos metų amžiaus dukrelė Saulė mamos vestuvėms puošėsi kartu su seneliais. Mergaitę ruošė garsi dizainerė Viktorija Jakučinskaitė.

Prie altoriaus buvusią dainininkę lydėjo jos tėtis. Dar prieš iškilmingą ceremoniją tiek pati E. Puidokaitė, tiek ir jos tėtis neslėpė jaudulio, tačiau Eleną nuoširdžiai palaikė pasiruošti šventei padėję bičiuliai.

Tuoktuvių dieną tik bažnyčioje vienas kitą išvydę jaunieji atrodė puikiai, o nedidelį jaudulį padėjo nuraminti gausus artimųjų ir draugų palaikymas.

Martynas Kavaliauskas ir jo išrinktoji Rusnė

Šios gražios poros vestuvės įvyko liepos pabaigoje gražią ir saulėtą dieną.

Pirmasis į bažnyčią atvykęs Martynas Kavaliauskas spinduliavo gera nuotaika: „Dabar tik reikia sulaukti nuotakos“, – juokėsi vaikinas.

Ceremonija kiek vėlavo, nes į prie bažnyčios vis dar buvo laukiama Rusnės, todėl susirinkusieji pradėjo nerimauti – kur gi nuotaka? Tačiau neilgai trukus, pasirodė ir dainininko išrinktoji. Prie altoriaus jaunoji žengė vestuvinės mados ir stiliaus studijos „D'Dress“ įkūrėjos ir vadovės Daivos Šimkevičienės sukurta ir „Annos Sposos“ mados namų specialiai Rusnei pasiūta suknele. Įžengę į Katedra, iš jos pora jau išėjo kaip vyras ir žmona: „Ačiū visiems susirinkusiesiams“, – dėkojo naujau iškepti sutuoktiniai bei nuskubėjo vestuvinei fotosesijai.

Martynas ir Rusnė – draugai nuo vaikystės. Rusnė dirba viešųjų ryšių žurnaliste, o Martynas – Lietuvoje išgarsėjo realybės šou „X faktorius“ laidose, vysto solinę karjerą, dalyvauja įvariuose TV projektuose.

Atlikėja Vasha ir jos mylimasis krepšininkas Ronaldas Rutkauskas

Šios vestuvės pasižymėjo ypatingu švelnumu ir jautriomis akimirkomis.

Kauno Šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedros bazilikoje pora vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Ceremonijos metu prisiekdama ištikimybę mylimajam atlikėja Vasha uždainavo apie slapčiausius savo jausmus.

Pagaliau esame tikrai šeima, kokia ir turi būti
Gabrielė

Dar viena jautria šios žinomos poros santuokos detale tapo tai, kad rožių žiedlapius barstė ir jauniesiems žiedus atnešė jaunesnioji atlikėjos sesuo Angela. Pasibaigus iškilmingai ceremonijai pora mielai pozavo fotografams bei dalinosi emocijomis su žurnalistais. „Esame labai laimingi. Beprotiškai jaudinausi bažnyčioje, bet viskas praėjo, kas buvo baisiausia, ir dabar viskas labai gerai. Pagaliau esame tikrai šeima, kokia ir turi būti“, – nuotaikomis po vestuvių dalinosi Gabrielė.

Vestuvių ceremonijos išvakarėse Gabrielė sulaukė netikėtos staigmenos. Atlikėja žodžius, „ar sutiksi būti mano žmona“, išgirdo dar kartą. „Nusprendžiau padaryti staigmeną, „nuimti“ Gabrielei stresą ir ją tiesiog pralinksminti“, – apie netikėtą antrąjį pasipiršimą pasakojo Rolandas.

Džinsais pasipuošusios orų mergaitės Karolinos Liukaitytės ir Andraus Čelkio vestuvės

Ceremonijos dieną pora nenorėjo daugžodžiauti ir tik prasitarė, kad mįslingą penktadienio 13-osios datą pasirinko visiškai atsitiktinai.

Oficialiai ceremonijai jie nesirinko ir puošnių drabužių. Tik dviese į Santuokų rūmus atvykę įsimylėjėliai vilkėjo baltus marškinėlius ir mūvėjo džinsus.

Vieninteliai šventiški akcentai – baltų gėlių puokštė ir aukštakulnės basutės, kurias avėjo jaunoji. „Ups. Tikrai neplanavome ir data atsitiktinė. Šventė draugams dar bus, o šiandien tik oficiali dalis“, – su šypsena kalbėjo A. Čelkis.

Ramūnas Rudokas ir Justina Žeimytė

Dar šių metų pradžioje susituokė garsus kino ir teatro aktorius, muzikinės vaikinų grupės „Čilinam“ narys, 49-erių Ramūnas Rudokas ir beveik 30 metų jaunesnė jo mylimoji 21-erių iš Skuodo kilusi manekenė Justina Žeimytė. Tai, kad R. Rudokas turi naują mylimąją, išaiškėjo tik šių metų pradžioje. Neilgai trukus pora nusprendė sumainyti aukso žiedus.

Nors apie asmeninį gyvenimą žiniasklaidai komentarų R. Rudokas dažniausiai nedalija, apie tai, kad puoselėja jausmus jaunai gražuolei, naujienų portalui DELFI patvirtino jis pats dar šių metų pradžioje. „Tai tiesa.

Pokyčiai labai pozityvūs“, – lakoniškai tepasakė jis, klausiamas apie naują mylimąją. Anot aktoriaus, pastaruoju metu jis gyvena tik pačiomis geriausiomis nuotaikomis ir meile bene perpus jaunesniam ir iš Skuodo kilusiam modeliui, „Elite Model Look Lithuania“ atrankos finalininkei Justinai Žeimytei.

Santuokų rūmų prieigose išvydę būrį žiniasklaidos atstovų, jaunieji lūkuriavo lauke. Nuotaka svarbiausiai savo asmeninio gyvenimo šventei pasipuošė balta originalia suknele, rankoje atsinešė šviesių gėlių puokštę. R. Rudokas pasipuošė tamsiu klasikiniu kostiumu. Į santuokos ceremoniją jaunuosius atlydėjo tėvai, artimieji ir būrys bičiulių. Po santuokos ceremonijos, kuri užtruko vos daugiau nei dešimt minučių, jaunieji žiniasklaidai komentarų nedalijo.

Laura Navikaitė ir Rytis Žvagulis

Vestuvės, įvykusios pačiame vasaros viduryje, buvo nepaprastai gražios ir jaukios.

„Laikas prabėgo labai greitai. Vestuvėms ruošėmės metus. Rūpesčių didelių neturėjome, nes buvome viską pasiruošę iš anksto. Stengiamės mėgautis šiuo laikotarpiu, juk vestuvių diena prabėgs tarsi sekundė“, – DELFI sakė nuotaka. Pasak jaunosios, artėjant didžiajai meilės dienai, ji tapo gerokai sentimentalesnė, tačiau vestuvių dieną emocijas stengtasi pažaboti. „Laiko užteko viskam, todėl jokio streso nejaučiau.

Viskas klostėsi ramiai. Tiesa, artėjant vestuvėms tapau jautresnė. Gražūs dalykai priverčia ir ašarą nubraukti, ir juoktis. Bijau, kad šiandien tos emocijos stipriai neprasiveržtų, kad makiažas nesusigadintų“, – juokėsi ji.

Nedažnai viešumoje matoma pora atskleidė, kad jų laimės paslaptis yra ta, kad jiedu stengiasi saugoti savo privatumą, todėl ir vestuvių dieną jaunieji nedaugžodžiavo, o šventės vietą nusprendė laikyti paslaptyje. „Fakto, kad tuokiamės, neslepiame. Bet daugiau detalių kol kas nesame linkę atskleisti“, – sakė L. Navikaitė.

„Pinup Girls“ narė Viktorija Sutkutė susituokė su mylimuoju Kęstučiu Arlausku

Amžiną meilę Dievo ir susirinkusių svečių akivaizdoje pora prisiekė Vilniaus Šv. Mikalojaus bažnyčioje, Vilniaus senamiestyje. Nuotaka į ceremoniją atvyko prieš pat jai prasidedant, lydima savo bičiulės Simonos Nainės. Jaunikis jos jau laukė bažnyčioje. Viktorija dar prieš ceremoniją neslėpė jaudulio ir paminėjo norinti, kad prie altoriaus būtų galima žengtų kuo greičiau. Prie įėjimo į šventovę nuotaką pasitiko kunigas.

V. Sutkutė savo svarbiausiai asmeninio gyvenimo šventei rinkosi puošnią ilgą šviesią suknelę, K. Arlauskas vilkėjo tamsų klasikinį kostiumą. Viktorija ir Kęstutis amžiną meilę vienas kitam prisiekė ir aukso žiedus sumainė po pusantrų metų trukusios draugystės. Viktorija yra minėjusi, kad apie šeimos pagausėjimą galvoti pradės jau po vestuvių.

„Pikaso“ narys Rokas Laureckis ir jo mylimoji Aida

Vasaros pabaigoje įvykusios vestuvės – tikras jaukumo, meilės ir tuo pačiu elegancijos pavyzdys.

Pora susituokė Kaune, Šv. Kazimiero bažnyčioje.

Pora iki vestuvių draugavo penkerius metus, o susižadėjo daugiau nei prieš metus

„Tai yra geriausias sprendimas mano gyvenime ir aš labai džiaugiuosi, kad sutikau būtent ją. Mes vienas kitą papildome.

Džiaugiuosi, kad atvažiavo šeimos, grupė, bendradarbiai iš Kauno muzikinio teatro. Labai smagu, kad visi atvažiavo kartu paminėti gražią šventę. Galiu pasakyti, kad jauduliuką labai jaučiau ir jaučiuosi lyg būčiau bėgęs 10 km. maratoną. Toks malonus jausmas“, – po ceremonijos pasakojo atlikėjas. Jis taip pat sakė, jog viliasi, kad pavyks būti geru vyru ir ši santuoka bus vienintelė jo gyvenime.

Nidoje už mylimojo ištekėjo buvusi „Mis Lietuva" Rūta Mazurevičiūtė

Rūta DELFI pasakojo, jog su Mantu susipažino netikėtai, o jų pažinties pradžia tapo vaikino žinutė socialiniame tinkle. „Dažniausiai niekada neatrašinėju nepažįstamiems. Dabar juokauju, jog tai buvo likimas.

Atrašiau norėdama paprieštarauti jo nuomonei, bet jo šmaikštus sąmojis sudomino ir pradėję diskutuoti bei kalbėti, nenustojame to daryti iki šiandien. Tikiuosi, jog ir visą likusį gyvenimą“, – juokėsi žinoma moteris.

Nidoje švęsti savo meilės šventę pora nusprendė gana atsitiktinai.

Dar 2018-aisiais švenčiant Naujuosius metus jie nusprendė, kad reikia pakeisti vestuvių vietą ir nors jau buvo suplanavę jas švęsti kitur, šventę perkėlė į vaizdingąją Nidą.

Mindaugas Mizgaitis susituokė su Simona Čelkonaite

Šios vestuvės buvo labai linksmos ir laukiamos. Imtynininko vestuvių ceremonija vyko Verkių parke, o vėliau jaunieji ir ceremonijos dalyviai pajudėjo į VU botanikos sodas Kairėnuose, kur vyko ir jų vestuvinė fotosesija.

Vestuvių dieną pora nestokojo puikios nuotaikos ir pozityvių emocijų bei mielai pozavo fotografams, bendravo ir šnekučiavosi su susirinkusiais jų pasveikinti draugais ir artimaisiais.

Valdos Bičkutės ir jos išrinktojo Mindaugo meilės šventė

Nors pora vienas kitą puikiai pažįsta nuo 1998-ųjų, artimus santykius jiedu užmezgė praėjusių metų rudenį. Jų gražią draugystę vainikavo santuoka.

„Esame pažįstami 20 metų, susipažinome 1998-aisiais. Kai susipažinome, aš buvau jo geriausio draugo mergina. Na, patys suprantat...

Paskui gyvenimas vyniojosi savo keliais“, - naujienų portalui DELFI pasakojo V. Bičkutė. Kaip sakė pati aktorė, kadangi jiedu su Mindaugu buvo pažįstami daugybę metų, ilgo apšilimo įsiplieskus santykiams neprireikė. Jiedu nusprendė susituokti. „Atrodo, kad visa tai vyksta labai sparčiai“, - DELFI kalbėjo nuotaka.

Televizijos serialų aktorius Edgaras Bechter su mylimąja susituokė paplūdimyje

Televizijos bei teatro aktorius Edgaras Bechter ir jo mylimoji Modesta Stonkutė Šventojoje, ošiant jūrai, savo meilę sutvirtino santuokos įžadais.

Filmavimo aikštelėje gimusi pažintis netruko peraugti į meilę.

Ją Šventosios pajūryje prisiekęs vyras sako, kad būtent Modesta yra ta moteris, su kuria jis nori praleisti visą likusį gyvenimą.

Daiva Žeimytė ir Mindaugas Bilius

Pora aukso žiedus sumainė rugpjūčio mėnesį.

Nuotaka vilkėjo elegantišką baltos spalvos Liutauro Salasevičiaus suknelę. Kaip teigiama, šventėje dalyvavo tik patys artimiausi porai žmonės.

Apie 37-erių moters asmeninį gyvenimą nebuvo daug žinoma. Ji vengė viešinti savo asmeninį gyvenimą ir mylimojo asmenybę taip pat laikė paslaptyje.

Skaistė Steikūnaitė ir Aurelijus Perminas

Pramogų ir kriminaliniame pasaulyje gerai žinomos poros vestuvės įvyko Latvijoje, Jūrmalos kurorte.

Tai buvo itin slapta sutuoktinių šventė, nors apie poros vestuves jau kurį laiką ūžė visas kriminalinis pasaulis – vengdami viešumo jie nutarė tuoktis ir savo šeimos sukūrimo šventę atšvęsti ne Lietuvoje, o kaimyninėje Latvijoje. Be to, šios šalies sostinėje Rygoje nuolat gyvena A. Perminas, kuriam Lietuvos teisėsauga suteikė valstybės saugomo asmens statusą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)