Skaiva sutiko DELFI papasakoti, kaip ruošiasi didžiosioms metų šventėms ir kokias tradicijas puoselėja kartu su sao artimiausiais draugais.

Svarbiau simbolika nei vaizdas

„Aš labai mėgstu Kalėdas. Tai yra mano mylimiausia metų šventė, tačiau nepersistengiu dekoruodama namus. nesivaikau madų ir nekuriu dekoracijų, kurios atrodo lyg iš atviruko. Besipuošiant Kalėdoms man yra svarbiau simbolika nei pats vaizdas, todėl mano eglutė kasmet atrodo išprotėjusi ir nesuderinta.

Skaivos Kalėdos

O taip nutinka todėl, kad kasmet aš rengiu eglutės puošimo vakarėlį, kurio metu artimiausi draugai atneša po vieną savo gamintą arba pagal temą nupirktą žaisliuką.

Taigi ant mano eglutės jau 7 metai iš eilės kabo žaisliukai, kurie man kelia prisiminimus apie artimus žmones, kurie juos pagamino arba pakabino. Dėl šios priežasties eglutės puošimas kasmet yra labai malonus, nes kiekvienas kabinamas žaisliukas sukelia prisiminimus ir geras emocijas“, - pasakoja Skaiva.

Eglutė buvo nuversta

Tiesa, apie didžiulę Skaivos meilę gyvūnams, o ypač šunims, daugelis jos draugų tikrai žino.

„Dauguma mano draugų žino mano pomėgius ir tai, kad aš myliu gyvūnus, todėl ant mano eglės galima rasti daug žaisliukų šia tema“, - pasakoja Skaiva.

Žinoma, kaip ir daugelis šunų šeimininkų, Skaivai taip pat yra tekę susidurti ir su tuo, kad eglutė buvo nuversta.

Skaivos Kalėdos

„Kadangi namie auginu šunis, praėjusiais metais teko susidurti su du kartus nuversta eglute. Šiais metais rinkomės mažesnę ir tokią, kurią galima pastatyti aukščiau ir apsaugoti nuo smalsių taksų dantų“, - tikina šventiškai nusiteikusi Skaiva.

Pasipuošę po namus šunys nebėgioja

Moteris taip pat papasakojo, kaip pati vertina įdomius drabužius augintiniams, kuriuos dažnas šeimininkas mėgsta pirkti savo augintiniams.

„Mano šuniukai šventiniu laikotarpiu atrodo įprastai, tačiau aš, kaip ir daugelis šunų šeimininkų, neatsispiriu norui aprengti juos Kalėdų tema ir nufotografuoti. Bet pasipuošę po namus jie tikrai nebėgioja, tai nėra patogu ir natūralu gyvūnui.

Kalėdos - tai šeimos metas, kai visi susirenkam ir keičiamės dovanomis ir bent tris dienas praleidžiame kartu. Šiais laikais, kai visi taip užsiėmę, tos trys dienos yra labai svarbios ir brangios.

Aš laukiu Kalėdų kaip mažas vaikas ir tikiu, kad šiais metais jos vėl bus stebuklingos“, - puikiai nusiteikusi sako Skaiva.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)