„Nežinau, kaip tai įvardinti. Norėčiau papų“, – nesismulkino laidos herojė, kuri prisipažino jaučianti didžiulį diskomfortą dėl plokščios krūtinės.

„Aš nekalbu apie kažkokią didžiulę krūtinę, kurios tu paskui nebesugebi panešti. Aš kalbu apie tokią gražią, mažą, į delną telpančią krūtinę. Man atrodo, kad čia nieko tokio blogo nėra“, – kalbėjo Laisva.

Žinoma moteris prisipažino, kad šį išvaizdos trūkumą ji jaučia nuo paauglystės, kuomet pastebėjo greičiau bręstančias savo bendraamžes.

„Kompleksus jaučiau nuo paauglystės. Dar mokyklos laikais pastebėjau, kad draugės jau perkasi liemenėlės, jog jų krūtinė jau auga, o pas mane – nieko. Pačią pirmą liemenėlę prašiau mamos nupirkti tik dėl to, kad neatsilikčiau, nors man jos išvis nereikėjo“, – pripažįsta ji.

Draugai ir artimieji Laisvai žadėjo, kad jos krūtinė užaugs, kuomet ji taps moterimi, o kai susilauks vaikelio – jos krūtinė turėtų dar labiau padidėti.

„Iki 20-ies metų man visi sakydavo, kad dar užaugs. O po 20-ies metų mane ramino sakant: „Palauk, pagimdysi, padidės“, – pamena dainininkė.

Kai išblėso paauglystės viltis, Laisva išdrįso kreiptis į specialistus.

„Šiandien yra mano pati laimingiausia diena, nes einu pažiūrėti ir pačiupinėti savo būsimų papų“, – prieš apsilankant pas plastikos chirurgą laidoje šūktelėjo ji.

Laisva daug metų bijojo silikono, nes galvojo, kad jis nėra atsparus ugniai, smūgiams ir vandeniui. Tačiau laidoje nusifilmavęs medikas dainininkę nuramino ir rekomendavo minkštus, C dydžio implantus.

Neretai plastinei chirurgijai prieštarauja moterų sutuoktiniai, tačiau Laisvos vyras dėl šios operacijos visai neprieštarauja, todėl Kalėdoms dainininkė sau pasidovanos tobulą krūtinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (275)