Dar lankydamasi DELFI redakcijoje garsi atlikėja sakė, kad jai prireikė nemažai laiko, kol po sunkiojo gyvenimo laikotarpio vėl pradėjo pasitikėti žmonėmis, tačiau labiausiai jos gyvenimą ir tikėjimą pakeitė sutikta meilė.

„Kai susipažinom su Elegijum, tai apie jį žinojo tik negatyvius dalykus, aš taip pat buvau girtuoklė, tai ko buvo galima tikėtis iš mūsų poros? O kai mes susitikome, Elegijus jau buvo visiškai švarus ir man tai suteikė labai didelį norą pasistengti dėl meilės, dėl žmogaus. Ir pati jau buvau nuo visko pavargusi, o dar kai šalia atsirado tinkamas žmogus...“, – sakė ji.

Elegijus Strasevičius ir Džordana Butkutė-Strasevičienė

Dabar, kai vyras kartu yra ne tik gyvenime, bet ir darbuose, rūpinasi jos koncertais, ji yra ne kartą interviu metu užsiminusi, kad jaučiasi saugi ir mylima, o viena svarbiausių datų gyvenime ir yra judviejų vestuvės, kurios turi ir ne vieną simbolinę reikšmę.

DELFI primena, jog prieš penkerius metus įvykusių vestuvių smulkmenomis rūpinosi jaunikis, todėl nuotaka tapusiai Džordanai daugelis šventės detalių tapo staigmena. Iki santuokos ji buvo susikoncentravusi į naujo albumo įrašus ir suknelę, kurią kūrė viena žymiausių Lietuvos dizainerių Ramunė Piekautaitė.

E. Strasevičių vestuvių dieną rengė dizaineris Kęstutis Lekeckas. Vestuvinė suknelė atidengė nuotakos ant nugaros pasidarytą tatuiruotę su užrašu „Mane teisti gali tik Dievas". Dž. Butkutė su E. Strasevičiumi amžinos meilės priesaikos žodžius ištarė Kauno Vytauto Didžiojo bažnyčioje, o vėliau ir Kauno rotušėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)