Moters gyvenimo ritmas dabar iš tiesų atrodo įspūdingai: iš renginių grįžta labai vėlai, užmiega paryčiais, o popiet atsikėlusi ir vėl vyksta dirbti. Tokia ta šio mėnesio kasdienybė.

Tiesa, Donalda DELFI atskleidė, kad šiuo metu nors ir gyvena viena, jos širdis priklauso vienam vyrui.

Donalda Meiželytė

Moteris taip pat atviravo, kad šventės yra artimiesiems skirtas laikas, o ne meilei. Na, bent jau ne aistringajai meilei.

„Šventinis laikotarpis tai iš tiesų man bus pailsėjimas. Aš kartais savo šeimai pasiguodžiu, kad aš vis tiek būsiu be jėgų, be nuotaikos, jie sako, kad paklos man lovą, galėsiu gulėti, o mes vakarosime ir dalinsimės įspūdžiais“, - šventinėmis nuotaikomis dalijosi moteris.

Donalda tikina, kad šventinės dienos bus skirtos šeimai, tačiau taip pat prisimena, kad prieš kelerius metus jai teko išgyventi depresinį laikotarpį.

„Pas mus šeima yra tokia gausi, labai jaunatviška, tai mes darome internetines apklausas, ko kas norėtume antrajai Kalėdų dienai valgyti, ką kas galėtų iškepti. Kol kas karka laimi. Kulinariniai aptarimai sparčiai vyksta, tačiau aš juose visai nedalyvauju. Nes aš būnu po įtemptų kelionių ar nakvynių, tokia be pulso, tai iš mano pusės, kaip visi juokiasi, tik riešutai ir džiovinti vaisiai.

Donalda

Anksčiau mano gyvenimo būdas buvo depresinis. <...> Visa tai buvo prieš trejus metus. Dabar sveriu 67 kilogramus. O kai grįžtu iš renginių ir svarstyklės rodo 66, labai išgyvenu, pradedu kimšti į save. Aš mielai net ir dabar prieš vidurnaktį suvalgyčiau ledų porciją. Mano grafikas yra toks ir aš negaliu kitaip“, - tikina moteris.

Donalda sako, kad ją užklupęs dėmesys ir nesibaigiantys renginiai labiau džiugina nei vargina.

Donalda

„Su vienu kolega šnekėjau, kad tų renginių dabar yra išties daugiau. Turiu daugiau energijos, numečiau svorio, tą pastebi spauda, portalai. O galiausiai ir seni klientai prisimena, kad Donalda egzistuoja, taip viskas ir susideda“, - pasakoja Donalda.

Žinoma moteris užsiminė ir apie tai, kad nors šiuo metu gyvena viena, jos širdis yra užimta.

„Mums nereikia visada būti kartu. Aš savo žmogų galiu jausti ir per atstumą“, - pripažįsta pašnekovė.

Donalda patikino, kad nors ir gyvena viena, tačiau dėl to tikrai blogai nesijaučia, nes ji ir jos išrinktasis yra laisvi žmonės. Vis tik gali būti, kad Donaldos ir jo išrinktojo santykiai daugeliui pasirodys gana neįprasti.

Donalda Meiželytė

„Jis irgi visada išvažiavęs. Mes susitinkame retai, tuomet skiriame vienas kitam visą savo dėmesį“, - apie mylimąjį pasakojo moteris.

„Mes turime vaikų iš pirmų santuokų, šiuo metu skiriame savo laiką darbui: aš koncertams, jis - verslui, o kai šiek tiek pasensime, gyvensime Maltoje ar kokioje Alikantėje ir dar spėsime vienas kitam atsibosti.

Meilė juk ne apie užtikrintumą ar savo egzistencijos įprasminimą per kitą žmogų, meilė arba yra, arba ne. Yra gerai pasakęs vienas dėstytojas, aktorius Andrius Žebrauskas, kad meilė gali būti tik tarp dviejų laisvų žmonių“, - atvirai kalbėjo ji.

Donalda taip pat patikslina, kad jie susipažino prieš dvejus metus ir iki šiol labai gražiai sutaria.

„Negyvenam kartu, bet ateis ir ta diena, šventė į mūsų kiemą. Negaliu sakyti, kad turiu draugą ar vyrą, nes mes negalim turėti kito žmogau, galime tik mylėti ir būti su juo, jei pasiseka, - tiki moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)