Kalėdine nuotaika jau gyvena ir atlikėjas Radži. Dainininkas DELFI pripažino, kad šis mėnesis jam yra poilsio laikas, kurio taip laukė.

Radži taip pat papsakojo, kaip dažniausiai sutinka šventes, ir kuo šių metų Kalėdos bus kitokios nei įprastai.

„Šiemet nuskilo. Atvažiuoja abu krikštatėviai iš Vokietijos. Švęsime visi kartu pas globėją. O čia Vilniuje pasipuošiau dėl savęs, dėl emocijų. Nesinori, kad būtų niūrūs namai“, - DELFI pasakoja Radži.

Atlikėjas socialiniame tinkle pasidalijo savo gražia, nors, kaip pats sako, kuklia eglute.

„Visi puošia, reikia ir man, aš tarp kitko kiekvienais metais puošiu eglutę, ruošiuosi“, - šventės džiaugsmais dalijasi Radži.

„Kiekvienais metais puošiu gyvą eglutę. Dėl to ji ir nedidelė, man vienam tikrai užtenka. Labai norisi tikros eglutės, ir kvapas visai kitoks, nors dabar ir tos dirbtinės yra neblogos“, - teigė atlikėjas.

Dainininkas taip pat pasakoja, kad šių metų šventės jam bus kitokios nei įprastai.

„Kažkaip šįkart kitokios, nes visi kartu, anksčiau švęsdavome tik su globėja. Na, praėjusiais metais dar buvo krikštatėvis. Tol, kol jis gyveno Lietuvoje. Kadangi šiemet išvažiavo, tai viskas ir pasikeitė“, - sako Radži.

Atlikėjas taip pat papasakojo apie artimiausius planus.

„Per Kalėdas aš niekada neimu koncertų, o po Kalėdų tai bus.O Nauji metai bus Kėdainių arenoje“, - sako jis.

„Žinot, dabar toks mėnesis buvo poilsio, kai koncertavau arenose. Norisi ramiau, bet jau pradeda judėti.

Aš negaliu skųstis, viskas yra gerai“, - teigė pašnekovas.

Radži taip pat domisi šių dienų aktualijomis ir tikina, kad palaiko Lietuvoje praūžusį mitingą ir vis dar streikuojančius mokytojus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)