Apie susiklosčiusią situaciją portalui lrytas.lt patvirtino pati E. Malinauskaitė, tačiau nuo platesnių komentarų šia tema ji susilaikė.

Tai, jog pora nebesilanko renginiuose drauge, taip pat socialiniuose tinkluose nebematyti jų bendrų nuotraukų, pastebėjo poros sekėjai.

Eglės ir Pauliaus draugystė prasidėjo dar šių metų pavasarį, kuomet P. Aršauskas nebuvo išsiskyręs su žmona Diana. Pauliaus ir Eglės draugystė iširo vasarą, pora santykius ėmė aiškintis viešai.

„Ji uždarė mane mano namuose ir taip bandė sulaikyti, kad nevykčiau į savo partnerio bernvakarį. Paslėpė pasą, apdraskė rankas. Bandė mane sulaikyti: per langą išmetė ne tik pasą, bet ir kompiuterį. Aš jai jokių priekaištų neturiu, tiesiog tegul nebesiartina prie manęs“, – dar liepą DELFI yra pasakojęs Paulius. Vaikino tvirtinimu, Eglei tuomet svarbiausi buvo materialūs dalykai.

„Jai svarbūs tik brangūs daiktai, restoranai ir pinigai. Ji visą laiką siekė mano pinigų, norėjo, kad duočiau mašiną, pirkčiau daiktus. Tokias barakudas aš permatau kiaurai“, – tikino Paulius.

Po konflikto su Egle Paulius socialiniuose tinkluose prisipažino, kad vienintelė jo meilė – vaiko motina Diana. Tačiau dabar jau buvusi žmona nė nemanė taikytis su save kriptomilijonieriumi pristatančiu Paulium. Liepą teismą pasiekė skyrybų prašymas, kuris buvo patenkintas rugsėjį.

Po skyrybų su sutuoktine Paulius ir Eglė kurį laiką vėl buvo drauge.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)