„Kiek kiti žmonės besakytų, kad manęs nekenčia, savęs aš nekenčiu labiau, nes tik aš žinau, ką esu padaręs blogo ar koks galiu būti“, -prisipažįsta garsus dainininkas, kalbėdamas apie savo gerbėjus ir nekentėjus.

Aš esu bendravęs su angelais, galima juos vadinti sąžinės balsu arba Dievo dalelyte mumyse. Jeigu tu nuoširdžiai gailiesi, vadinasi, turi šansą sumažinti bausmę už tai, ką padarei bloga, nes angelas sargas viską mato“.

Kalbėdamas apie vaikystę, Andrius prispažino, kad kartą yra gavęs diržo, nes, pamelavo, kad serga. „Tingėjau eiti į mokyklą, apsimečiau, kad sergu. Tada mama man užplojo diržu. Mačiau, kaip ji stengiasi, tai išvarvinau vieną kitą ašarą. Bet žinok, mama, man tada neskaudėjo“, - šypsodamasis į kamerą prisipažins garsus dainininkas, prisimindamas vaikystės pedagogines pamokas.

Kalbėdamas apie savo šeimą, Andrius prisipažino, kad jo santuoka yra sėkminga dėl to, kad jie su žmona po vestuvių nepasikeitė-tiesiog organiškai vienas kitą papildo ir nuoširdžiai puoselėja santykius.

„Man klaikiausias dalykas pasaulyje yra kostiumas. Pažadu, kad niekada gyvenime neturėsiu kostiumo“, - laidoje pažadės dainininkas.

Tiesa, eidamas į Prezidentūrą dabar Andrius būna priverstas vilktis kostiumą, taip pat ir garsiausias jo pasirodymas Eurovizijoje buvo būtent su kostiumu, kaip ir kitų „LT united“ narių.

Žurnalistė Ligita Juknevičiūtė, peržiūrėjusi savo seną laidą „Xklanas“, prisipažino: „Tiesą sakant, truputėlį bijojau, kad Andrius neleis kelti į Youtube mūsų laidos. Juk žmonės keičiasi, taip pat ir jų pažiūros. Tai, kas buvo madinga kadaise, šiandien gali atrodyti atgyvena. Bet Andrius visada buvo progresyvus ir nebijantis pasirodyti kitoks.

„Dėk šitą gėdą į Youtube, man jau niekas nebegali pakenkti“, -atskriejo Andriaus žinutė, ji mane labai prajuokino, nes Andrius moka paironizuoti savo atžvilgiu.

Šioje laidoje apie jį kalba dabar jau Anapilin iškeliavęs filosofas ir muzikantas Geraldas Jankauskas (buvės BIX narys), jis labai gerai apibūdina Andriaus kūrybą ir asmenybę - kad tai yra žmogus, kuris nuoširdžiai, nebijodamas pasirodyti silpnu ar ne visažiniu, atsiskleidžia savo dainose, ir tik tada tai tampa jo įvaizdžiu.

Deja, kai kurių menininkų kūryba tėra jų susikurto įvaizdžio rezultatas. Andrius ir šiandien nebijo padiskutuoti aštriomis temomis, prisipažinti klystantis, jo feisbuko sienoje nuolat verda gyvenimas, nes jis nėra arogantiškas-diskutuoja, jei ko nors nesupranta su tais, kurie jį gerbia ar ant jo pyksta, ir ieško tiesos.“

„Xklanas“ yra įžanga į kitą L. Juknevičiūtės projektą „Meno detektorius“, kuris jau kuriamas, jame žurnalistė kalbina žinomus žmones ir tapo jų portretus.

„Per Amarachi TV kanalą Youtube galima pamatyti mūsų su R. Ruokiu kūrybą, labai tikiuosi, kad ir Andrius Mamontovas sutiks nusifilmuoti „Meno detektoriui“ ir duodamas interviu, pozuoti portretui. Tik, įtariu, savo portretų iš gerbėjų jis jau turi visą kalną, tad teks sugalvoti ką nors ypatinga, pavyzdžiui, nutapyti Andrių nuogą, jei jau jis taip nekenčia tų kostiumų. O ką? Mene viskas galima...“, - juokauja tapanti žurnalistė.

Laidą „Xklanas“ su Andriumi Mamontovu galima pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)