Kulinarinių televizijos projektų vedėja, šefė Ilona Juciūtė-Čibirkienė renginyje visus susirinkusiuosius pakvietė į tikrą kulinarinį nuotykį bei ragino įsilesti gamtą į savo virtuvę, atrasti naują skonių ir kvapų pasaulį.

Gardžiai kvepiančio renginio nepraleido ir žinomi pramogų pasaulio atstovai: modelis Simona Starkutė, aktorės Larisa Kalpokaitė, Karina Stungytė, Vaida Lisikaitė, dainininkė Dileta Kiselienė, stilistai Joringis Šatas ir Viktorija Šaulytė, verslininkė Inga Stumbrienė, rinkodaros specialistas Saugirdas Vaitulionis, grupės ŽAS narys Gidonas Šapiro-Bilas, virtuvės šefai Ruslanas Bolgovas bei daugelis kitų žinomų veidų, verslininkų ir maisto pramonės atstovų.

Į renginį atvyko ir delegacija iš „Vegeta Natur“ gimtinės Kroatijos, o prieskonius kuriančios „Podravka“ įmonės vykdomasis direktorius Rytų ir Baltijos šalims Kristijan Sabo, sveikindamas visus susirinkusius, prisiminė ir šių prieskonių pradžią, prasidėjusią dar prieš 60 metų.

Pusryčių metu visi kviestiniai svečiai galėjo ne tik paragauti virtuvės šedevrų, bet ir išmokti naujų ar laiko patikrintų receptų.

„Ne veltui net ir kalbant apie gyvenimiškas situacijas mėgstame sakyti – trūksta prieskonių, stinga skonio... Iš tiesų, tiek gyvenimas, tiek maistas be išskirtinio skonio prieskonių būtų prėskas ir neįdomus“, - renginyje kalbėjo I. Juciūtė-Čibirkienė.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)