Klaipėdoje gyvenanti pora kartu su dukra Gabriele šiemet sugalvojo eglutę namuose dabinti „Šokolado“ tema. Šios idėjos vedini Vilius su šeima savo žaliaskarę puošė tik rudais, pieniško šokolado ir kakavos spalvos žaisliukais.

„Šiemet tokią idėją sugalvojome, kitais metais bus dar kita. Kiekvieną kartą puošiame vis kitaip“, – DELFI pasakoja V. Tarasovas.

Viliaus Tarasovo katinas Pilkis

Tiesa, kalėdinė eglutė dainininkų šeimai tapo tikru galvos skausmu, mat neseniai priglaustas katinas Pilkis vis bando joje įsirengti sau guolį.

„Šiemet turime bėdų. Yra didžiulė problema – parsivedžiau katiną iš lauko, kuris lipa į eglę. Jau net feisbuke žmonių klausėme, ką daryti, nes jis vis lipa ir lipa į tą eglę be perstojo. Visą laiką esame budėjimo režime“, – juokauja Vilius.

„Ačiū Dievui, kad bent žaislai ne stikliniai, nes išvis košmaras būtų“, – priduria jis.

Kovoti su mažuoju nenaudėliu Tarasovų šeima stengiasi švelniais būdais. „Vos tik lipa į eglę, mes apipurškiame jį vandeniu“, – paaiškina dainininkas.

Įdomu tai, kad Kalėdų puošmena domina tik išdykėlį Pilkį, o štai kalytei Dorai eglutė visai nerūpi. „Ji jau pripratusi“, – linksmai paaiškina Vilius.

Viliaus Tarasovo katinas Pilkis

Antradienį Vilius DELFI taip pat pasidalino savo nuomone apie šių metų kalėdinių eglučių varžytuves tarp Lietuvos miestų. Žinomas dainininkas papokštavo, kad pati dailiausia eglė stovi Klaipėdoje.

„Pakomentavau tai vienoje vietoje ir tikrai juoko forma. Man visi tie eglučių rinkimai ar kariavimai atrodo juokingai. Nemanau, kad reiktų dėl to konkuruoti – juk kiekvienas daro taip, kaip jiems gražu. Aktyvūs eglučių rinkimai prasidėjo prieš kokius 3-4 metus ir kaip visada įtempčiausia kova verda tarp Vilniaus ir Kauno, bet juk tai juokinga“, – DELFI sakė jis.

Savo miesto eglei Vilius su šeima neturi jokių priekaištų. Anot jo, ne tai svarbiausia didžiųjų metų švenčių laikotarpiu.

„Buvome eglutės įžiebime, kartu dainavome. Neturiu jokių priekaištų Klaipėdos eglei. Mano nuomone, ji graži, jauki, šilta. Gal ji ir nėra labai įspūdinga, tačiau man ji tikrai patinka“, – tikino dainininkas.

Eglė Klaipėdoje

Pasiteiravus, kuri vis dėlto Lietuvos eglei jam gražiausia, Vilius išlieka ištikimas savo miestui.

„Žinoma, visa tai yra skonio reikalas. Mano nuomone, Vilniaus eglė atrodo šiek tiek šaltoka, nes ji papuošta melsvomis lemputėmis. Nepaisant to, Kalėdos yra visiškai ne apie tai“, – primena V. Tarasovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)