Dar neįvykus oficialioms skyryboms S. Martinavičius neslėpė puoselėjantis šiltus jausmus naujai širdies draugei Sigitai, kurią netrukus vedė. Pora susituokė lapkričio mėnesį Balyje.

Meilę į savo širdį dar kartą įsileido ir Natalija. Naujas jos mylimasis – kaunietis Darius Meilutis, kuris taip pat yra žinomas verslininkas. Kaip DELFI pasakojo N. Martinavičienė, jiedu visai neseniai grįžo iš Londono, kur mėgavosi 5 žvaigždučių viešbučio „The Ritz“ paslaugomis. Labiausiai verslininkę sužavėjo jau Kalėdomis kvepiantis miestas.

„Viskas vyksta lėtai, niekur neskubame, taip, kaip ir turėtų būti“, – DELFI sakė papuošalų kūrėja N. Martinavičienė.

Tai, kad poros jausmai išties rimti įrodo ir naujausias Natalijos mylimojo gestas – didelė baltų ir raudonų rožių puokštė. Savaitgalį su draugais leidžianti moteris netikėtai buvo nustebinta savo širdies draugo 100 rožių žiedų ir neslėpė malonių emocijų.

„Kai atvyksti pasveikinti su gimtadieniu o pasveikina tave“, – šalia nuotraukos brūkštelėjo ji.

Apie naujus santykius byloja ir pasikeitęs Natalijos santykių statusas – „Draugauja“. Tokiu pat savo anketą pakoregavo ir D. Meilutis.

DELFI primena, kad Sigitas ir Natalija Martinavičiai skirtingais kelias pradėjo sukti dar vasaros pradžioje. Netrukus jų skyrybos įvyko ir oficialiai. Pora augina du vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)