„Manęs niekada tikrai nėra palietusi plastikos chirurgo ranka, bet jau, žinot, artėju prie tokio gyvenimo momento, kuomet aš esu nusprendusi, kad man to reiktų“, – laidoje prisipažino Liveta.

„Kadangi vaikystėje esu patyrusi avariją, po jos yra likęs rankas ant akies voko. Su amžiumi man pakrito tas vokas, o tas randas trukdo vizažistams padaryti gražų makiažą, todėl norėčiau pasidaryti tokią plastinę operaciją tam, kad sutvarkyčiau šį užsilikusį defektą“, – pridūrė ji.

Liveta Kazlauskienė

Liveta pasakojo, kad ji ne tik ilgus metus vengė plastinės chirurgijos, bet ir labai bijo adatų.

„Aš esu tikrai laiminga, nes jaučiu, kad esu pribrendusi šiai idėjai. Labai bijau skalpelių, įvairių injekcijų. Kažkada man prieš koncertą buvo radikulitas, negalėjau išlipti iš lovos, o vyras vaikščiojo pusę dienos su švirkštu, kol galiausiai jam pasakiau: „Petrai, padarom taip, aš garsiai rėkiu, o tu man durk ir suleisk vaistus“. Aš labai bijau skausmo“, – teigė dainininkė.

Laidoje taip pat dalyvavęs žinomas plastikos chirurgas Vygintas Kaikaris nuramino L. Kazlauskienę, primindamas, kad pirmiausiai, norint atlikti operaciją, reikalinga konsultacija. Dainininkė šią žinią sutiko su šypsena ir su mediku susitarė dėl pirmojo vizito jo kabinete.

Nors Liveta niekada nesigulė po skalpeliu, kartą ji išbandė hialurono injekcijas. Tiesa, nesėkmingai.

„Esu išbandžiusi hialuroną, bet man nepabaigė tos procedūros, nes, kaip įtarė specialistė, net neįleidus 2 ml, man prasidėjo alerginė reakcija. Pradėjau labai kaisti, širdis smarkiai plakė, užkaito pakaušis, o tik norėjau pasigražinti kaktą, kad nebūtų tokių ryškių raukšlių. Man jau net žmonės baksnoja sakydami, kad daug laiko praleidžiu televizijose, todėl reiktų tą kaktą susitvarkyti“, – laidoje teigė ji.

Laidoje pasiteiravus, kaip Liveta reaguoja į žmones, kurie plastikos chirurgo rankose pamiršta saiką, moteris neslėpė, kad jai tai nėra priimtina.

„Kiekvienas turime savo galvą ant pečių ir vadovaujamės savo protu. Yra tos ribos, kurių vėliau tokie žmonės nebejaučia, suserga tokia liga, norėdami tobulinti save dar ir dar. Tokie žmonės manęs negąsdina, bet matant jau nebe veidą, o kaukę, ateinančią link tavęs tampa nebepatogu arba kelia šypseną. Tiesa, tokiu atveju ir nieko pakeisti nebegali, negi pribėgsi ir patempsi už rankovės, sakydama: „Kam tu tą darai?“ – kalbėjo Liveta.

Šiandien dainininkė pasitiki savimi, tačiau buvo laikas, kuomet ji, kaip ir daugelis jaunų moterų, nebuvo patenkinta savo išvaizda.

„Prisimenu tuos laikus, tai buvo paauglystė. Kaip ir daugeliui kitų, grožį mačiau kituose, bet ne savyje. Turėjau draugę tobulai gražią, todėl man šalia jos visada buvo labai sunku. Jei nueidavome į šokius, ją visada kviesdavo šokti, o aš stovėdavau ir laikydavau draugės rankinuką“, – prisiminė ji.

Nors, kaip tikino dainininkė, jai grožio peilis yra svetimas, ji, kaip ir daugelis kitų moterų, turi savo išvaizdos paslapčių.

„Pabandykite, moterys, nusiprausti su beržų sula. Tereikia suvilgyti vatos tamponėlį į sulą ir nuvalyti savo veidą, leiskite jai išdžiūti. Jūs pamatysite, koks tai yra efektas“, – patarė ji.

Pasiteiravus, ar ji nenorėtų „užkonservuoti“ savo dabartinės išvaizdos, Liveta tik nusišypsojo.

„Aš tikra jos nekonservuosiu. Tol, kol būsiu scenoje stengiuosi kažkiek išlikti gražesne, labiau pasitempusi, būti pavyzdžiu kitoms bendraamžėms. Aš niekada neslepiu savo amžiaus, galiu ir dabar pasakyti, kad kitais metais man bus 55-eri. Džiaugiuosi, kad yra draugų, gerbėjų, kurie man pasako iki šiol daug komplimentų“, – sakė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)