Raudondvario dvare vyko šventinis „Išsipildymo akcijos“ paramos koncertas, skirtas visiems geros valios žmonėms – kaip padėka tiems, kurie jau aukojo ir taip prisidėjo prie sunkiai sergančių vaikų gydymo bei tiems, kurie dar tik ketina tapti stebukladariais ir išpildyti ligoniukų svajones, rašoma TV3 pranešime.

Koncerto metu buvo paaukota beveik 220 tūkstančių eurų. Susumavus su prieš koncertą paaukotus pinigus ir koncerto metu surinktus, suma yra išties įkvepianti ir verčianti tikėti stebuklais – daugiau nei 320 tūkstančių eurų.

Renginį vedė net 6 žiūrovų mylimiausi ir populiariausi TV vedėjai: Marijonas Mikutavičius, Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, Mindaugas Stasiulis, Renata Šakalytė-Jakovleva, Justinas Jankevičius ir Ineta Stasiulytė.

Jie ne tik linksmino žiūrovus, bet pasakojo savo globojamų mažųjų ligoniukų istorijas ir kvietė žmones daryti gerus darbus. Kad šventė būtų dar gražesnė, o „Išsipildymo akcijos“ herojai patirtų dar daugiau gerų emocijų, kiekvienas jų parengė po ypatingą staigmeną savo globojamam ligoniukui.

Raudondvario dvare kartu su „Išsipildymo akcija“ įžiebiama antroji Lietuvos Kalėdų eglė

Įspūdinga programa

Cirko artistai, oro akrobatai ir būrys muzikos žvaigždžių neliko abejingi organizatorių kvietimui ir susibūrė vardan kilnios misijos – „Išsipildymo akcijos“ paramos koncerto. Jie paruošė gražiausius pasirodymus ir įspūdingas šou programas.

Koncerto ir TV transliacijos žiūrovai turėjo progą pamatyti pirmą kartą atšiauriomis lauko sąlygomis atliekamą įspūdingą cirko ir akrobatikos šou.

Akį džiugino įspūdingi ledo šokėjų pasirodymai. Specialiai dėl koncerto atvyko perspektyviausia Lietuvos ledo šokių pora Deividas Kizala ir Mira Polishook, šokėja Selina Kaneda.

Skambėjo gražiausios Vaido Baumilos, Monique, Ovidijaus Vyšniausko, Ievos Zasimauskaitės, Monikos Juškevičiūtės, „Lemon Joy“, Stano, Indrės Griškelytės,, Gyčio Paškevičiaus, „Original Copy“, „Flash Voyage“ dainos, kurioms pritarė vaikų choras ir mažosios kylančios scenos žvaigždutės. Publiką kaitino „Demo“ šokėjos, popdainavimo studija „Hey“.

Raudondvario dvare kartu su „Išsipildymo akcija“ įžiebiama pirmoji Lietuvos Kalėdų eglė

Tikslas – padėti mažiesiems ligoniams

Žiūrovus džiuginsiantis renginys kvietė ne tik linksmintis iš visos širdies, bet ir daryti gerus darbus – aukoti sergantiems vaikams, kad jie galėtų gauti jiems taip reikalingą gydymą, reabilitaciją ar medicininę įrangą.

Žiūrovai jau keletą mėnesių mato TV3 eteryje besisukančias „Išsipildymo akcijos“ istorijas apie mažuosius ligonius su didelėmis viltimis. Prisidėti prie gerumo akcijos gali kiekvienas. Kiekvienas suaukotas euras yra labai svarbus ir palengvinsiantis mažųjų sergančių herojų gyvenimą.

Sergančių vaikų paramos projektas „Išsipildymo akcija“ sėkmingai gyvuoja jau nuo 2003 metų. Per penkiolika akcijos metų buvo padėta net 160-iai itin sunkiomis ligomis sergančių ligoniukų. Kai kurie jų buvo tiesiog išplėšti iš mirties gniaužtų ir prikelti gyvenimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)