Vaidas Baumila sako, kad pagrindinė dainos mintis – nevykę santykiai ir žmonių susvetimėjimas. Iš tau patinkančio žmogaus sklindantis šaltis antrąją pusę gali sugniuždyti, tai atskleidžiama ir dainos klipe.

Atlikėjas pripažino, kad dainą parašė nesiremdamas asmeniniais išgyvenimais, tačiau neslėpė, kad bene kiekvienam pažįstamas jausmas, kai mylimas žmogus tampa šaltas ir tarsi susvetimėja.

„Dažnai gyvenime pasitaiko, kad tau atrodo, jog tu labiau nori santykių nei tavo antroji pusė. Įtarimai išdavyste, kitais negražiais dalykais... Mes patys to nepastebėdami irgi būname kitiems šalti, suskoncentravę tik į save. Atsukame šaltą petį, kai kitas bando būti su mumis visomis išgalėmis", – sakė jis.

„Klipas yra subtiliai intymus ir mistika lieka nuo pirmos akimirkos nuo paskutinės“, – sakė Vaidas apie naują savo kūrinį.

Tačiau įdomu tai, kad nors scenarijuje ir buvo numatytas bučinys, Karolina jį įgyvendinti atsisakė. Ji sutiko filmuotis atvirose ir tikrai intymiose scenose vilkėdama vien apatinius, tačiau bučiuotis nepanoro.

„Tu ir taip su visomis klipuose bučiuojiesi, todėl pasakiau, kad su manimi to nebus“, – DELFI studijoje juokėsi mergina.

V.Baumila pasakojo, kad po 12 valandų trukusio darbo filmavimas baigėsi tik 5 valandą ryto, todėl teko ir sušalti. „Išgelbėjo palapinė su šildytuvu", – juokėsi jis.

Filmuojant sugedo automobilis ir netrūko nenumatytų niuansų. Tačiau bene didžiausias išbandymas teko mirusią turėjusiai vaidinti Karolinai. Žinomai gražuolei teko ne tik su vienais apatiniais filmuotis ledinėje vonioje, bet ir gulėti bagažinėje ledukams tirpstant.

„Lauke tikrai buvo minusinė temperatūra ir vienu metu jau sakiau, kad greičiau viską darom, nes tie ledukai tirpo ir tą šaltą vandenį jaučiau prie savo odos. Jau darėsi sunku suvaldyti drebulį“, – kalbėjo DELFI studijoje.

„Filmavimo metu bandėme apsaugoti Karoliną nuo peršalimo, nes kai visi galėjo vaikščioti su žieminėmis striukėmis, jai reikėjo gulėti ledukuose ir kai kuriose scenose vaidinti tik su apatiniais drabužiais", – sakė režisierė Skaistė Beržinytė.

Tačiau tai K.Toleikytės neišgąsdino. Vaidas džiaugiasi, kad turėjo galimybę filmuotis kartu su Karolina. „Ji yra jėga – labai paprasta mergina, arti žemės, labai su ja paprasta bendrauti. Apibūdinčiau ją, kaip profesionalę, su kuria labai lengva dirbti", – pasakojo V.Baumila.

Pristatęs dainą ir vaizdo klipą „Šalta",​Vaidas nesustoja – dainininkas šiuo metu ruošiasi ir svarbiausiam šio sezono koncertui. Jau gruodžio 29-ąją sostinės „Compensa" arenoje V.Baumila kartu su pučiamųjų grupe leis pasinerti į nuostabios muzikos skambesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (116)