Jau kelerius metus susitikinėjantys įsimylėjėliai neseniai ilsėjosi Barbadose. Iš šios pasakiškos jų kelionės Asta jau pasidalijo ir keletu kadrų. Glenas sakė, kad jie iš tiesų mėgsta keliauti kartu. Ne išimtis ir Lietuva, kur jie užsibus tik keletą dienų, iki penktadienio.

Asta DELFI taip pat patvirtino, kad jau seniai išsikraustė į Angliją, kur gyvena drauge su mylimuoju, o Lietuvoje pastaruoju metu yra reta viešnia.

„Žiema – mano laikas. Oras, draugai, aplinka. Man Lietuvoje tikrai gera ir jaučiuosi čia visada puikiai. Pamėgau ne tik klimatą (juokiasi), tačiau ir kultūrą, maistą. Lietuviškas maistas man taip pat patinka“, – puikiai nusiteikęs pasakojo jis.

Žinomas britas sakė, kad jam svarbu palaikyti Astą jos veikloje ir pabūti kartu ja jos gimtinėje. Juolab jis susipažino ir su Juozu Statkevičiumi, kuris yra senas jo mylimosios bičiulis. Pažinęs dizainerį Glenas sakė besitikintis tik pačio geriausio reginio.

„Juozas tikrai yra puikus vyrukas ir be galo kūrybingas. Manau, kad jis tikrai geras kūrėjas. Žinoma, mus supažindino Asta“, – įspūdžiais dalijosi jis.

Glenas pasakojo, kad dabar atvykdamas į Lietuvą čia turi ir puikių draugų, su kuriais mielai leidžia laiką ir kurie jį taip pat palydėjo į renginį. „Dabar yra nuostabus prieškalėdinis laikotarpis, todėl norisi aplankyti draugus, susitinkame ir su Astos šeima. Tam dabar puikus metas, bet netrukus turėsime grįžti“, – kalbėjo G. Manchesteris.

DELFI primena, kad Londone gyvenantis G. Manchesteris nemažai laiko praleidžia ir Surėjaus grafystėje. Šiandien jis geriausiai žinomas kaip sėkmingas verslininkas, technologijų inovatorius ir įmonės „Thunderhead“ įkūrėjas bei vadovas. Visa tai šis vyras pasiekė savo jėgomis, įkvėptas nelengvos vaikystės.

G. Manchesteris yra laimėjęs Metų antreprenerio titulą Jungtinėje Karalystėje už tai, kad per ekonominį nuosmukį jam pavyko ne tik sukurti verslą nuo nulio, bet ir įsisukti į pasaulinę rinką, rašo surreylife.co.uk.

Nuo to laiko, kuomet jis baigė mokyklą būdamas 17 metų ir turėdamas vos keletą kvalifikacinių laipsnių, savo kelią į didžiąją viršūnę jis nusprendė rasti pats.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (276)