Daugeliu malonaus poilsio nuotraukų A. Valentaitė pasidalijo ir savo socialiniuose tinkluose. Stilistės sekėjai porą savaičių galėjo mėgautis pavydą keliančiais kadrais iš Karibų. Akimirkomis iš kelionės Asta dalijasi ir su DELFI skaitytojais.

Nors daugelis keliaudami atostogų neretai ruošiasi pasyviam poilsiui, Asta ir Glenas nepamiršo ir aktyvios veiklos. Pora ne tik džiaugėsi saulės voniomis, paplūdimiais ar žydru jūros vandeniu, bet ir žaidė golfą.

Netrukus po svaiginančios kelionės Barbadose, kur temperatūros stulpeliai dažniausiai siekia bent 30 laipsnių šilumos, pora grįžo į Londoną.

DELFI primena, kad dėl romantiškos draugystės su Londone gyvenančiu G. Manchesteriu A. Valentaitė persikraustė gyventi į Didžiąją Britaniją.

A. Valentaitės širdies draugas geriausiai žinomas kaip sėkmingas verslininkas, technologijų inovatorius ir įmonės „Thunderhead“ įkūrėjas bei vadovas. Visa tai šis vyras pasiekė savo jėgomis, įkvėptas nelengvos vaikystės.

Daugiau apie nelengvą G. Manchesterio vaikystę, gyvenimą ir stebėtinai sėkmingą jo karjerą skaitykite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (315)