„Gavau pasiūlymą kartu su modelių grupe iš Milano skristi pamatyti F1, nes atsidarė naujas viešbutis Abu Dabyje ir modeliai iš Milano, Londono ir kitų pasaulio miestų vyko į pristatymus. Į visą šią kelionę įėjo ir kvietimai į lenktynes“, – pasakojo lietuvaitė.

Žinoma moteris iki šiol nebuvo F1 gerbėja ir niekada anksčiau nebuvo stebėjusi lenktynių, tačiau šįkart ji gavo didžiulę dozę adrenalino ir liko sužavėta. „Su ašaromis akyse stebėjau įtemptą finalą. Tai yra didžiulė energijos bomba ir tikrai įspūdingas renginys. Tačiau ir patekti čia nėra lengva. Žmonės tam moka didžiulius pinigus už galimybę stebėti geriausius pasaulio lenktynininkus bei patekti į prabangesnes tribūnas.

Kainos už galimybę visa tai stebėti gali siekti ir kelis tūkstančius eurų. Ypač jei nori turėti praėjimą visose zonose“, – sakė Radvilė.

Būtent čia jai teko sutikti ir Samą Smithą, Lewisą Hamiltoną, Tygą, Future, Willą Smithą ir kitas garsenybes. „Su jais tenka dažnai susidurti ir keliaujant, bet čia egzistuoja ir griežtos taisyklės. Su jais negalima fotografuotis, filmuotis. Na, ir šiaip asmeniškai nesinori jų trukdyti ir, pavyzdžiui, prašyti pasirašyti nuotrauką.

Tačiau su Willu Smithu viskas buvo natūraliai, nes buvome apsistoję tame pačiame viešbutyje ir vakarieniavome ten pat, todėl kažkaip viskas buvo paprastai. Tačiau vakarėlyje, kuris buvo skirtas L. Hamiltono pergalei, susirinko visos įžymybės ir buvo itin griežtai prižiūrimi vakarėlio dalyvių telefonai. Didžiausią įspūdį man paliko Willo Smitho charizma. Ji jaučiama net per atstumą“, – įspūdžiais dalijosi DELFI pašnekovė.

Radvilė sakė, kad W. Smithas savo energija žavi kiekvieną ir nors žinomus aktorius ji yra sutikusi jau ne kartą, jo energija yra išskirtinė. „Jis pasirodė tikrai linksmas ir mielas žmogus, ko nebūtų galima pasakyti apie kitas garsenybes. Parsivežiau tikrai pačius geriausius įspūdžius ir pozityvios energijos dozę. Viskas buvo tikrai labai aukšto lygio ir įdomu. Ir nors tikrai dažnai tenka nusivilti žmonėmis, kuriuos sutinki keliaudamas, dabar viskas tikrai buvo gerai“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)