Žinoma moteris tikina, kad sprendimas skirtis nebuvo skubotas. Pirmą kartą apie tai, kad jų šeima gali sugriūti, ji pagalvojo dar prieš ketverius metus, todėl visas neigiamas emocijas ir su tuo susijusius išgyvenimus ji patyrė gerokai anksčiau nei tai tapo vieša.

„Širdis galbūt nepagijo, bet man buvo tikrai lengviau, nes apie skyrybas ir tai, kad jos galbūt įvyks, suvokiau prieš ketverius metus. Tas visas emocijas jau esu išgyvenusi. Žinoma, skyrybos pereina įvairias stadijas ir sunku suprati, kokios jos bus. Įvyksta daug nenumatytų faktų“, – sakė ji.

Goda pripažįsta, kad nėra paprasta matyti kaip žlunga ilgus metus puoselėti santykiai ir nebelieka šeimos, kurią kūrei. Patyrus visus skaudžius išgyvenimus G. Alijevos širdis dužo į šipulius ir reikėjo rasti jėgų savyje. Ji tikina, kad darė viską tam, jog skyrybų pavyktų išvengti.

„Dabar, praėjus pusmečiui po oficialių mūsų skyrybų, galiu ramiai kalbėti, neašaroju ir man viskas yra gerai. Jaučiuosi stipri, turiu vaikus ir savo tikslą. Einu link to. Jaučiuosi normali, išsilavinusi ir sveika moteris. Pradžioje dėl visuomenės požiūrio buvo sunku. Gyvenimas yra toks, kad negali nuspėti.

Nėra taip, kad išsiskyrė mūsų gyvenimo supratimas ar charakteriai. Būtų banalu, jei taip sakyčiau. Ne. Tai buvo daug problemų ir tos skyrybos nenutiko prieš mėnesį. Nebuvo taip, kad sugalvojau ir išsiskyriau. Išbandžiau viską ir dėl vaikų tikrai stengiausi ir galvojau, bet supratusi, kad tai nepavyks, turėjau susitaikyti, atleisti ir paleisti“, – laidoje „Raudonas kilimas“ sakė atlikėja.

Ji svarstė, kad kalbėti viešai apie tai, kas iš tiesų dėjosi namuose ir nešti purvą į viešumą būtų negražu ne tik buvusio vyro, bet ir dviejų judviejų vaikų atžvilgiu. „Mano vaikai myli tėtį. Jis yra geras ir nesudarau jokių kliūčių, kad jie matytųsi. Vaikai yra pats svarbiausias dalykas gyvenime. Tai yra tavo džiaugsmas ir motyvacija eiti į priekį. Tai yra natūralu ir motinos meilė yra begalinė. Tai (skyrybos), žinoma, paliks pėdsaką jų gyvenime, bet jei jie matys laimingus tėtį ir mamą, viskas bus gerai“, – sakė Goda laidoje.

Tačiau nepalūžti ir nepasiduoti atsitiesiant po skaudžiausių išgyvenimų jai padėjo ir tvirtas charakteris. Laidos herojė sakė, kad labiausiai džiaugiasi dėl to, kad yra stipri moteris, kuri gali išlaikyti save ir savo vaikus. „Esu iš tų moterų, kurios turi gana stiprų ir didelį ego. Džiaugiuosi, kad esu moteris, kuri pilnai išsilaiko save ir savo vaikus. Mes gimdome tuos vaikus ne vyrui, o sau. Turiu paskaičiuoti ir pasidėlioti, kas būtų, jeigu būtų, šiandien tas „jeigu būtų“ ir nutiko.

Gimė pirmas vaikas ir buvau viena tų mamiškų mamų ir pasirinkau ne koncertus, o vaikus. Esu pakankamai jauna ir greitai įšokau į tą darbų traukinį, tačiau man padėjo ir tai, kad supratau, jog galiu gyventi ir be viešumo. Supratau, kad reikia dirbti. Tų pajamų, kurias gavo vyras, buvo negana ir reikėjo tiesiog dirbti“.

Tačiau G. Alijeva negaili gerų žodžių ir savo buvusiam vyrui Rolandui, kuris visada ją skatino išnaudoti visas galimybes ir pradėti kurti jam priklausančioje siuvykloje. Taip prasidėjo jos drabužių kūrimo verslas. Ji prisimena, kad pirmieji sukurti drabužiai buvo glaustinės, o vėliau jų tik daugėjo. Populiarumas taip pat padėjo vystyti šį verslą, kuris neilgai trukus tapo ir pagrindiniu jos pajamų šaltiniu.

Tačiau vos tik buvo paviešinta žinia apie skyrybas, laidos herojė neslepia, kad padaugėjo ir vyrų rodomo dėmesio, nors praėjus vos pusmečiui pradėti naujus santykius ji neskuba. „Sulaukiu begalės komplimentų, žinučių, bandymų patraukti dėmesį, užkalbinti, bet tu tik išsiskyrei ir atsistojai ant kojų“, – šypsodamasi sakė ji ir pridūrė, kad nors ir būna labai sunku, ant kojų stojasi savarankiškai ir tiki, kad nors gyvenimas ir uždaro duris, vis tiek atidaro langą, o pakilimas laukia tik po didžiausių nuopolių.

Dabar atlikėja sau linki išsivalyti gyvenimą nuo nuoskaudų ir toliau dirbdama su savimi tiki, kad pasieks visus sau iškeltus tikslus.

DELFI primena, kad Godos Alijevos ir Rolando Alijevo vestuvės visuomenės imtos vadinti 2009-ųjų metų įvykiu pramogų pasaulyje.

Panašu, kad tikrai ne be pagrindo, mat sulaukė ypatingo žiniasklaidos dėmesio. Nors jau tų pačių metų liepos pradžioje apytiksliai buvo žinoma vestuvių data, tačiau Godos prašymu vestuvių detales kruopščiai slėpė visi merginos draugai, o svečiai smulkesnes detales sužinojo tik likus dienai iki šventės.

Dar 2009-ųjų kovo pradžioje pramogų pasaulio užkulisiuose pradėta šnibždėti apie ką tik į šipulius subyrėjusius Godos ir krepšininko Šarūno Jasikevičiaus santykius bei naują Godos romaną su krepšininku Rolandu Alijevu.

Nors iš pradžių dainininkė bandė išvengti žiniasklaidos dėmesio šia tema, tačiau netrukus pasipasakojo apie užgimusius naujus jausmus Rolandui. Netrukus imta svarstyti, kodėl Goda krepšininką Š. Jasikevičių po ilgai trukusios draugystės taip staiga iškeitė į kitą. Mergvakarį Goda atšventė Šventojoje, savo artimiausių draugių būrelyje, likus savaitei iki vestuvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (322)