„Mindaugui scena nėra svetima. Jis yra baigęs režisūrą ir yra visai arti teatro, kuria dainas ir jas atlieka jau daug metų. Jis turi ir reikiamos charizmos ir jam pavyksta ją perteikti.

Daug nuopelnų vertas ir fotografo indėlis. Jis suformavo fotosesijos stilių. Abu nustebome pamatę save, nes atrodo, kad esame kaip iš devynioliktojo amžiaus. Atrodo, kad turime to devynioliktojo amžiaus dvelksmo“, – kalbėdama apie fotosesiją pasakojo menininkė.

Iš pradžių idėja tokiai fotosesijai kilo prireikus gražių ir įdomių nuotraukų, kurios galėtų iliustruoti Valdos ir Mindaugos bendrus kūrybos vakarus. Žinodami, kad R. Pocius dirba taikydamas unikalias technikas, jie kreipėsi būtent į jį.

Tiesa, dar iki tapdami pora įsimylėjėliai dirbo kartu ne kartą, nes iki tol ilgus metus draugavo. Tačiau galiausiai nusprendę būti kartu jie nesikrato ir scenos. „Ir per vestuves darėme koncertą ne šiaip sau. Mums tai visų prasmingiausia ir reikšmingiausia. Bendri renginiai ir laikas mums yra labai brangus“, – sakė Valda.

Tiesa, ir po vestuvių bendras judviejų gyvenimas, anot žinomos aktorės, klostosi labai įdomiai. „Nėra kada nuobodžiauti ir vos spėjame suktis. Tai tikrai yra labai smagu ir santuokoje atrodo yra dar daugiau artumo ir ramybės. Vis ką nors veikiame ir gyvename gražiai, prasmingai. Planų ir svajonių yra labai daug“.

Vieni jų yra susiję ir su vestuvių dieną gautomis ypatingomis dovanomis. Jie gavo pjesę „Poetas ir aktorė“ bei svarsto ryžtis perkelti ją į sceną. Ne ką mažiau svarbi Valdai atrodo ir jos vyro dovana – kino scenarijus. „Mindaugas man jį dovanojo vestuvių proga ir norime į kino vandenis plaukti kartu“, – sakė DELFI pašnekovė.

DELFI primena, kad šių metų rugsėjo 16-ąją aukso žiedus sumainiusi pora susituokė Vilniaus Šv. vysk. Stanislovo ir šv. Vladislovo arkikatedroje bazilikoje. ir atlikėjas Mindaugas Valiukas. Nors žinomi menininkai vienas kitą puikiai pažįsta nuo 1998-ųjų, artimus santykius jiedu užmezgė praėjusių metų rudenį. Jų gražią draugystę vainikavo santuoka.

„Esame pažįstami 20 metų, susipažinome 1998-aisiais. Kai susipažinome, aš buvau jo geriausio draugo mergina. Na, patys suprantat... Paskui gyvenimas vyniojosi savo keliais", - naujienų portalui DELFI pasakojo V. Bičkutė.

Kaip sakė pati aktorė, kadangi jiedu su Mindaugu buvo pažįstami daugybę metų, ilgo apšilimo įsiplieskus santykiams neprireikė. Jiedu nusprendė susituokti. „Atrodo, kad visa tai vyksta labai sparčiai", - DELFI kalbėjo nuotaka.

Tiesa, garsi aktorė nusprendė pasilikti savo ir priimti vyro pavardę. Nuo šiol ji - Valda Bičkutė-Valiukienė. Pora kvietimuose svečių paprašė į šventę nesinešti gėlių, mat abu neturės galimybės jomis pasidžiaugti. Jau pirmadienį jiedu išvyksta į povestuvinę kelionę Islandijoje, kur ketina praleisti visą savaitę.

„Darbai, prasidėjęs sezonas, spektakliai, todėl pabūsime tik savaitę", - pasakojo V. Bičkutė. Nuotakos suknelę, o taip pat ir jaunojo kostiumą kūrė garsiausias Lietuvos dizaineris Juozas Stakevičius.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)