Sėkmė ir pripažinimas neatsiranda savaime. Tai – ilgas ir vingiuotas kelias. Kokia buvo jo pradžia?

„Aišku, kad buvo trauka. Aš niekada nenorėjau būti gydytoju, niekada negaliu būti pedagogu, nors manęs prašo vokalo pamokų. Negaliu. O ten aš atsidūriau jaunas, kai buvau 13-os ar 14-os metų. Taip viskas ir prasidėjo. Tolyn tolyn tolyn... Taip ir atėjau. Net nežinau, kiek metų. Niekada apie tai net nesusimąsčiau, kad esu kažkas ar kažką pasiekiau. Visada dainavau ir dariau tai, kas man pačiam patinka. Visuomet dariau tai, ką galiu ir ką sugebu padaryti. O ar reikėtų įsivardinti, kas aš? Aš nesvarstau tokiom kategorijom. Niekada apie tai nemąsčiau ir tai yra neįdomu. Tie, kurie apie save pradeda mąstyti, ach, koks aš grandas, tada jau yra blogai. Tuomet tam žmogui, tai žvaigždei reikia patarti susimąstyti apie kai ką kitą. Jei man dabar reiktų taip viską nuo pradžių pradėti, kaip jaunimėlis šiandien pradeda, abejoju, ar aš ryžčiausi. Pabandyčiau metus ar dvejus. Jeigu matyčiau, kad neužkabina širdelių... Pats tą sau ir daryk, bet profesiją keisk“, - TV3 televizijos gyvenimo būdo laidai „Visi mes žmonės“ kalbėjo Kastytis Kerbedis.

K. Kerbedis atskleidė savęs nesureikšminantis. Atlikėjas mano, kad ne jam jo karjera daug kainavo, o atvirkščiai – ji daug kainavo žmonėms.

„Tai aš gavau tiek meilės, tiek visko. Ir dabar gruodį gausiu tiek, kad man trims metams užteks. Tai aš gausiu“, - atviravo K. Kerbedis.

Jis pasakojo dažnai skraidantis į Los Andželą ir apsilankantis muzikinių apdovanojimų ceremonijoje. Tai esą jau seniai tapo tradicija. Žinomas daininikas tvirtino, kad po savo turo arenose junta sunkiai nusakomas emocijas, dėl jų jam ne viena naktį pasibaigus turui neišeina užmigti.

„Bijau šito jausmo. Taip bus ir dabar. Per visas arenas bus dešimtys tūkstančių akių. Žinau, kad taip bus. Tą minutę, tą dieną, tą vakarą tai yra abipusis kaifas. Bijau viso to, kas būna po turo. Tai yra sunku. Gerai, išsiduosiu: aš jau noriu pabaigos, noriu į pensiją. Aš turiu ką veikti, žinau, kur man ką veikti. Tai dar nėra planas, tiesiog viskas taip susidėstė. Kai pajusiu, kad ir man pačiam tai pasidarys nebemiela...“, - apie norą baigti karjerą prabilo K. Kerbedis.

K. Kerbedis pirmą kartą prabilo ir apie sėkmės formulę, kurio reikia, anot jo, norint atsidurti „toje šventoje vietoje“.

Pas mus viskas vyko daug lėčiau, bet kruvinu darbu. Manęs klausia, ką daryti, sako, seneli, tu išeini, trys taktai ir paimta. Ką tai reiškia? Aš žinau, ką tai reiškia. Ypač dabar jaunimėlis dirba dirba kruopščiai, ir jeigu 10 ar 15 metų to nepavyksta pasiekti, tai yra toks posakis: neduota. Reikia susitaikyti su tuo. Viskas. Žinau labai daug jaunų žmonių, kurie padalyvauja tuose projektėliuose. Kokios tragedijos vyksta, kiek neišsipildžiusių svajonių. Jie patys sau prisisvajoja. O iš tikrųjų nieko nėra“, - apie sėkmės formulę kalbėjo K. Kerbedis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)