Ir nors Natallijai gerbėjai komplimentų negaili, o ir pasirodžiusi renginiuose ji atrodo nepriekaištingai, humoro jausmo jai taip pat netrūksta. „Tie, kurie žiūri mano „Instagram“ istorijas, tikrai žino, kad nevengiu juokauti. Tačiau ir šiaip mano svoris yra toks banguojantis.

Svoris greitai keičiasi. Keletą dienų daugiau pavalgius jau ir daugiau sveri. Tik gal tai, kad 15 kilogramų priaugau ir šis skaičius atrodo didelis. Dabar mano svoris yra 69 kilogramai. Tai yra didžiausias svoris, kokį esu pasiekusi. Taip daug dar nesu svėrusi“, – pasakojo DELFI pašnekovė.

Natalija sakė, kad nesportuoja ir tikrai mėgsta pavalgyti. „Net ir „Yvos“ fotosesijoje pati matau, kad merginos lieknos, o aš daugiau svorio turiu. Kol kas neplanuoju nieko ar laikytis kokių dietų ir man geriausia dieta vadinasi „neėsk“.

Vakare galiu valgyti ir Edgaras (pašnekovės mylimasis) man ne kartą sakė, kad negalėjo patikėti, kad ta Bunkė, kurią visi mato per televiziją, tiek ėda. Aš nevalgau, o ėdu. Valgau daug ir visko. Man pakanka to, kad turiu sporto klubo abonimentą metinį, o kam ten eiti (juokiasi)?“, – pasakojo linksmai nusiteikusi atlikėja

Tiesa, Natalija sakė, kad neseniai žiūrėjo ir LNK televizijos projektą „Dydžio revoliucija“, kuris jau buvo aptartas ir DELFI TV konferencijos metu. Būtent šiame projekte buvo kalbama apie moterų pasitikėjimą savimi nepaisant svorio ir ieškomas plius dydžio modelis.

„Žiūrėjau šį projektą ir jis man buvo visai įdomus. Ir tokioms moterims, ir visoms noriu pasakyti, kad pirmiausiai reikia mylėti save. Nesvarbu, kiek svertumėte. Kuo blogai sverti kiek daugiau, ar mažiau? Buvau laiminga ir būdama liesa, ir dabar.

Tai nėra mano problema, jei kas mane vadins storule. Man viskas yra gerai ir esu laiminga. Nereikia daryti problemų jei jų iš tiesų nėra“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (360)