Atsakydama komentatoriams, kurie rašė, jog viskas su tokia stilinga suknele būtų gerai, jei ne krūtinė, kurios, anot jų, tiesiog nėra, ji tiesiog priminė modelių figūrų tipus.

„Apie mažas krūtines. Prieš kelias dienas sulaukiau žinutės iš vienos moters, kuri šitam outfit'e pasigedo mano krūtinės. Sakė: „Dabar atrodo, kad suknutė užtempta ant lentos“. Jei jums irgi atrodo, kad nėra krūtinės = nėra gyvenimo, tai man jūsų labai gaila, nes pasaulis nesisuka vien apie krūtinės dydį. Ir tą puikiai įrodo tokios moterys kaip Jane Birkin, Sienna Miller, Zoe Saldana, Cara Delevigne, Keira Knightley ar Olivia Wilde.

Simona Burbaitė

Nesupraskit manęs klaidingai – tokie komentarai manęs nežeidžia, nes nepriimu jų kaip savivertės rodiklio (nors jei būčiau paauglė tikriausiai po tokių žodžių kompleksas liktų visam gyvenimui). Atvirkščiai – tai parodo žmogaus suvokimo ribotumą. Kas pasakė, kad būtinai tik C ar D dydžio krūtines turinčios moterys yra gražios, įvertintos, laimingos? Atrodo, kad vis dar vaikomės visuomenės ir žiniasklaidos suformuoto vienintelio moters idealo. Tai tik primenu – neįmanoma, kad visos Žemėje gyvenančios moterys atrodytų taip pat.

Mane labiausiai žavi individualus grožis ir išskirtinumas – tik Tau būdingas kūno sudėjimas (ir krūtinė), šypsena, akys, lūpos, plaukai. Svarbiausia gerai jaustis savo kūne. Esi vienintelė tokia“, – rašė manekenė savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

Simona DELFI taip pat sakė, kad nesmerkia ir tų moterų, kurios naudojasi plastikos chirurgų paslaugomis. "Tai yra kiekvieno žmogaus reikalas. Gal ir aš kada sugalvosiu pasinaudoti tokiomis paslaugomis, pavyzdžiui, po gimdymo. Be to, manau, kad būtų kvaila nepasinaudoti šiuolaikinėmis technologijomis – yra tiek galimybių senti gražiai, tik, matyt, svarbu nepersistengti ir jausti saiką. Tiesiog būtų smagu, jei žmonės turėtų daugiau tolerancijos ir platesnį suvokimą", - svarstė žinoma moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (366)