„Vestuves suplanavome rugsėjo pradžioje, kai išsitatuiravome šias datas. Pamąstėme, koks laikas tiktų ir ši diena sutampa su Editos gimtadieniu“, – DELFI sakė žinomas vyras.

Jį papildydama mylimoji pridūrė, kad liepą ar rugpjūtį suplanavę kelionę jie galvojo, jog galės puikiai pakeliauti ir atšvęsti jos gimtadienį, tačiau vyrui pasipiršus, įsimylėjėliai nusprendė savo planų neatidėlioti ir kartu iškelti vestuves.

„Vestuvės seniai suplanuotos. Norėjome abu atšvęsti gražioje šalyje su gražiomis gėlėmis. Viskas vyko paplūdimyje. Džiunglėse mes buvome penkias dienas ir neseniai išvykome į viešbutį, kuris organizavo vestuvių ceremoniją ir ten praleisime dar šiek tiek laiko“, – romantiškose judviejų vestuvėse iš Lietuvos svečių daugiau nebuvo.

Ir nors su artimaisiais ir draugais jie kasdien bendrauja socialiniuose tinkluose, jie poros su savo sveikinimais ir dovanomis lauks Lietuvoje, kur jie grįš jau kitą savaitę.

Medaus mėnuo poros taip pat laukia jau po Kalėdų, kai jie leisis į naują judviejų nuotykį.

Mums kalbantis dar prieš vestuves Sigitas pasakojo apie Balio gyventojų dosnumą ir dėmesingumą, kuris lietuvius sužavėjo vos tik atvykus. „Gerokai anksčiau viešbučiai pradėjo mus sveikinti. Žmonės labai geri ir viešbučiuose rodo pagarbą, palieka gėles kambariuose ir skiria daug dėmesio. Tai tikrai stebina. Viešbučiai žinojo, kad atvykimo tikslas yra vestuvės, todėl stebina kasdien“.

Ne paslaptis, kad neseniai įvyko ir Sigito skyrybos, tačiau jis atviras: mylimąją sutiko praėjus ilgam laikui po to kai su buvusia žmona priėmė sprendimą skirtis. Jis sako, kad šiandien visi gerai sutaria, o jį labiausiai džiugina atėjusi ramybė.

Dabar S. Martinavičius su būsima žmona planuoja mėgautis laiku tik dviems. Kol kas apie savo šeimos pagausėjimo ir bendro gyvenimo planus nenorintys kalbėti žinomi žmonės sako, kad laikas viską parodys, bet didžiausia laimė buvo sutikti žmogų, kuris leidžia jaustis mylimu.

Po vestuvių Edita ketina pasirinkti Martinavičienės pavardę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (215)