Mergaitė bus vadinama Marijos vardu.

„Su Deividu esame jau aštunti metai, bet kažkodėl tik dabar į galvas įsileidome mintį apie kūdikį. Ir Marija kone iškart pasibeldė su žinia! Žodžiai, kad kūdikis pats renkasi, dar labiau išsipildė laukiant gimdymo. Pagal gydytojų nustatytą laiką turėjo ateiti per Deivido gimtadienį – spalio 1-ąją. O atėjo tik spalio 11 dieną, po daugiau negu parą trukusio gimdymo! Kai prieš 13 metų gimdžiau Upę, dar net sąrėmių nebuvo buvę – tiesiog atėjo paskirta diena ir niekas daug neklausęs padarė cezario pjūvį. Užtat dabar norėjau pagimdyti pati, natūraliai, ir didžiuojuosi savimi, džiaugiuosi tokia patirtimi“, – žurnalui sakė I. Stasiulytė.

Ji teigia, kad naujagimė – tikras ramybės įsikūnijimas, išmiega visą naktį, todėl Ineta ir nesijaučia pavargusi. O motinystės įgūdžiai nepasimiršo, tik dar labiau sustiprėjo: iš Marijos verkimo jau gali suprasti, ko ji nori.

Aktorė atskleidė ir kaip atrodo vaikelis: „Juodukė ir garbanota. Perbraukiu šlapia ranka per plaukus – iškart susiraito. Jau tikrai bus kaip Deivido!“

Vos gimus dukrytei, geras žinias po poros valandų DELFI portalui patvirtino pats Deividas Meškauskas.

Žinomas šokėjas sakė, kad tiek Ineta, tiek vaikelis jaučiasi gerai. Laimingas vyras džiaugėsi dukrele ir mylimos moters stiprybe bei suteikta laime ir sakė, kad kol kas jaučiasi pasimetęs, o emocijų taip daug ir visos labai džiugios.

Dar nėštumo metu DELFI kalbinta aktorė išdavė, kad būsimas kūdikis jos ir Deivido poroje atnešė begalę pakilių emocijų. Paklausti, ar jau spėjo apsiprasti su mintimi, kad netrukus jie taps tėvais, Ineta suskubo atsakyti: „Man jau aišku“. Tiesa, Deividą tuomet aplankė kiek kitokios mintys: „Aš dar ne. Dar trūksta maždaug 20%. Kai jau bus faktas, tada“, – šyptelėjo jis.

Ineta Stasiulytė filme „Tarp mūsų, mergaičių“ / FOTO: Ieva Jūra Jūraitė

Tuomet paskutines nėštumo akimirkas skaičiavusi Ineta patikino, kad šis laikotarpis jai netapo didžiuliu iššūkiu.

„Jautresnė tapau nebent per pastarąją pilnatį. Laukiau, kada man tą stogą nuraus, bet nieko nebuvo. Porą kartų pablioviau pasikūkčiodama ir viskas“, – nusijuokė ji.

Iš praėjusių santykių aktorė augina dukrelę Upę. Paklausta, ar įmanoma lyginti praėjusį ir dabartinį nėštumą, Ineta tikina, kad praėjo jau gana ilgas laiko tarpas, tad atsiminti ankstesnes emocijas sunku.

„Tai buvo prieš 13 metų. Dabar viskas vėl iš naujo, viskas kitaip“, – šyptelėjo pašnekovė.

Tiek Inetai, tiek Deividui šis vaikelis buvo labai laukiamas, tačiau abu sutiko, kad šeimos pagausėjimo dažnai nesuplanuosi – viskas priklauso nuo aukštesnių galių.

„Čia jau sandėris ir dokumentai pildomi su Dievu, nes be jo palaiminimo nė vienas vaikas į šį pasaulį neateina“, – tiki I. Stasiulytė.

DELFI primena, kad žinoma pora susipažino televizijos šokių projekte „Šok su manimi“. Ilgai karu šokusi pora greitai pajautė jausmus vienas kitam ir aistrą.

Vėliau juos taip pat buvo galima vis dažniau sutikti renginiuose ar pristatymuose. Deividas jau turi sūnų Adomą iš ankstesnių santykių su dainininke Rūta Ščiogolevaite, o I. Stasiulytė augina dukrą Upę, kurios tėtis – žinomas tango mokytojas Eduardas Gimenezas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)