„Matau diskusijas feisbuke – žmonės nuliūdę, negali patikėti, kad taip nutiko. Buvo planas kitais metais išleisti albumą ir surengti paskutinį koncertą. Tai būtų buvę logiška, bet taip nebus dėl tam tikrų ambicijų. Man tiesiog žmogiškai gaila, kad atsisveikinimas neįvyko kultūringai ir civilizuotai“, – lrytas.lt sakė A. Vėberis.

Naujienų portalui jis sakė, kad grupė turėjo išsiskirti gražiai, tačiau taip negalėjo nutikti dėl išsiskyrusių ambicijų.

„Po nuostabių grupės atsikūrimo naujos veiklos metų, kurie buvo kupini nepakartojamų įspūdžių, būdami pačiame pakilime, priėmėme sunkų sprendimą – stabdyti NP veiklą“ – dar vėlų pirmadienio vakarą skelbė grupės nariai savo pranešime spaudai.

„Jaučiame didžiausią pagarbą ir dėkingumą tiems, kurie buvo ir yra su mumis“. Šis laikotarpis grupei Naktinės Personos buvo labai aktyvus ir įtemptas – turai didžiausiose arenose, koncertai per visą Lietuvą ir užsienyje, tūkstančiai gerbėjų, kurie iki šiol mintinai žino ir dainuoja jau klasika tapusias dainas, nepakartojamos emocijos ir kvietimai sugrįžti – tai tik maža dalis prisikėlusių, kad ir trumpam, tikrų muzikos legendų.

Ši grupė susikūrė dar 1992 metais ir 2002 metais trumpam nutraukė veiklą, tačiau vėl atsikūrusi sulaukė didelio gerbėjų dėmesio.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)