S. Vaitulionis laikosi vienos svarbios taisyklės

Žinomas komunikacijos specialistas Saugirdas Vaitulionis niekada neskuba ruoštis šventėms. Jis dovanas perka paskutinę dieną – Kūčių rytą.

Kaip DELFI sakė žinomas vyras, taip jam pavyksta išvengti kalėdinės karštinės ir sausakimšų prekybos centrų. „Jau ne pirmus metus laikausi šios taisyklės ir neperku dovanų anksčiau.

Negaliu pakęsti to bumo prekybos centruose“, – kalbėjo DELFI pašnekovas.
Saugirdas Vaitulionis

Būtent Kūčių rytą prekybos centrai būna apytuščiai, todėl jis be eilių gali nusipirkti visas reikalingas dovanas artimiems draugams ir šeimos nariams. Po tokio apsipirkimo paprastai jis vyksta į Panevėžį pas tėvus, kur su gausia šeima susirenka prie šventinio stalo ir keičiasi dovanėlėmis.

S. Starkutė pataria nelaukti

Žinoma manekenė Simona Starkutė apie kalėdines dovanėles pradeda galvoti kur kas anksčiau. „Visada sakau, kad prieš didžiąsias šventes reikia susiimti ir ne paskutinį mėnesį ar paskutinę savaitę pirkti dovanas, kai parduotuvės ar prekybos centrai būna užkimšti pirkėjais. Taip pat svarbu ir pas grožio specialistus užsirašyti iš anksto“, – sako modelis.

Žinoma moteris išdavė, kad keliaudama bei dirbdama užsienyje ir pamačiusi tai, kas galėtų nudžiuginti jai artimą žmogų, nuperka dovanėlę ir net iš karto ją suvynioja. „Dovanas renku ištisus metus, todėl vos tik randu ką nors, kas nustebintų ir tiktų tam žmogui, iš karto ir užrašau jam kortelę, kad būtų aišku. Taip išvengiu paskutinės minutės ieškojimo, kam ir ką padovanoti", - pasakojo žinomas modelis.

Simona pastebėjo, jog kadangi visi jos bičiuliai su ja yra jau daug metų, ilgai galvoti, kas jiems patiktų netenka. Taip pat ji elgiasi ir eidama į gimtadienius ar bet kuria kita švente.

S. Mykolaitytė: apie šventes jau tikrai pamąstau

Besipuošiantis miestas vis dažniau pagalvoti apie artėjantį dovanėlių rinkimo ir namų puošimo sezoną verčia ir modelį Solveigą Mykolaitytę. Ji sakė, kad tikrai pradėjo galvoti, ką padovanos artimiausiems savo žmonėms, tačiau kol kas dar nežino, kas tai bus.

Solveiga Mykolaitytė

„Jau suku galvą, ką padovanoti, bet dar tikrai nežinau. Aš taip pat mėgstu pradėti galvoti anksčiau, nes tai tik kelia stresą, jei nepasiruoši ir nepagalvoti anksčiau“, – sakė ji.

Modelis prisipažįsta, kad kasmet artimiausius žmones tikisi nustebinti kuo nors mielu širdžiai, o dabar yra pats laikas pradėti apie tai galvoti.

S. Burbaitės šeima šiemet dovanėlėmis nesikeis

Žinomas modelis Simona Burbaitė šiemet dovanėlių neieškos. Ji ir jos šeimos nariai pasirinko aukoti stokojantiems.

„Svarbiausia turbūt vadovautis širdimi ir pagalvoti, ko kiekvienam žmogui labiausiai reikėtų. Aš šiemet galvosiu apie tuos, kurie turi mažiau arba negali turėti daugiau. Mes su šeima ir artimaisiais nusprendėme, kad pasistengsime pasirūpinti tomis šeimomis, kurioms labiausiai reikia pagalbos. Ir tais vaikučiais. Mes ketiname prisidėti prie „Vaikų svajonės“. Manau, kad tai bus vertingiau nei ir vėl dovanoti viską namiškiams, kurie ir taip viską turi“, – sakė ji.

S. Burbaitė švenčių nesureikšmina, nors kalėdinė nuotaika jai ir yra smagi, o šis laikotarpis kelia pozityvias emocijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)