Su Albertu Bandžiumi „Facebook“ vos prieš pusmetį susipažinusi Sigita sako, kad iš atsitiktinės pažinties daug nesitikėjo ir iš pradžių jie kalbėdavosi tik apie vaikus, jų reikalus, auklėjimą. Ji jau žinojo, kad žinomas advokatas turi du berniukus, o dukrą viena auginanti moteris ne kartą norėjo pasikonsultuoti, pasitarti, todėl jų pokalbiai iš pradžių sukosi tik apie vaikus.

Skandalingų istorijų, kuriose pastaraisiais metais jis buvo minimas, moteris sako negirdėjusi, nes ilgą laiką gyveno užsienyje ir nesidomėjo tuo, kas vyksta Lietuvoje.

Apie menininkę žiniasklaida jau rašė kai ji su savo mažamete dukrele buvo priversta bėgti nuo sutuoktinio iš Švedijos. 43-ejų moteris su švedu buvo susituokusi penkerius metus ir tuomet pasakojo, kad jos vyras slapta turėjo planą, kurio esmė buvo gauti vaiką bei užauginti jį su savo giminaičiais, o motina atsikratyti. Galiausiai norėdama apsaugoti dukrą ir save ji pabėgo.

Ir nors apie naujuosius santykius Sigita kol kas kalba nedrąsiai, moteris jaučiasi mylima ir mylinti. DELFI ji pasakojo, kad viskas judviejų su A. Bandžiumi gyvenime vyko natūraliai, o ji vyrą pamatė kaip puikų ir atsakingą tėvą. Būtent tai ją iš pradžių ir sužavėjo. „Nesvarbu, ką žiniasklaida sako. Viskas yra gandai, skandalai... Teisybė kitokia. Kalbėdavomės apie tai, kaip reikia paruošti vaikučius į visokius darželio renginius ir panašiai. Kalbėdavomės tik apie tokius dalykus. Ir „Facebook“ mano statusas buvo, kad esu ištekėjusi. Nors ir buvau išsiskyrusi, jo nepasikeičiau, o Albertas tai gerbė ir neturėjo nei kitokių minčių, nei kalbėjo apie ką nors kita.

Pamažu bendravome ir vis daugiau. Vėliau viskas tapo labai asmeniška. Jis galiausiai paklaustė, ar aš iš tikrųjų esu ištekėjusi. Pasakiau, kad ne ir tik nepakeičiau statuso“, – pasakojo ji.

Albertas Bandžius

Praėjus mėnesiui jie susitiko gyvai, o apie skandalingas bylas, su kuriomis dirbo jos mylimasis, Sigita sakosi sužinojusi tik jam papasakojus daugiau apie savo gyvenimą.

„Vėliau sužinojau ir apie tai, kad jis dirbo su garsiomis bylomis. Jis papasakojo apie savo problemas, o aš apie savąsias. Ėjau bent per dešimt televizijos laidų pasakodama savo problemas. Supratome, kad turime daug apie ką pasikalbėti. Buvo daug panašių problemų ir kalbantis viskas peraugo į rimtesnį ryšį“, – kalbėjo vilnietė.

Paklausta, kas ją taip sužavėjo, kad po tokio trumpo laiko nusprendė ir ištekėti, ji buvo atvira: „tai yra žmogus, kuris neslepia jausmų, yra atviras ir galbūt gali pasisakyti aštriai, bet atvirai. Niekas nežino, koks tai yra žmogus. Jis taip pat yra užsisklendęs po visų dalykų, kurie nutiko jo gyvenime. Jis sakė, kad jautė didžiulę baimę kam nors atsiskleisti ir vėl pasitikėti.

Mes esame skirtingi ir mūsų profesijos skirtingos. Aš esu menininkė, o jis – teisininkas, bet Albertas labai domisi mano darbais, tariasi dėl parodų atidarymo. Jis visada domisi, kuo užsiimu, mano profesija“, – pasakojo ji.

Tai, kad jos mylimasis jau yra triskart išsiskyręs, jos taip pat negąsdina. Moteris ir pati dukart jau buvo ištekėjusi, o bendri išgyvenimai ir patirtis juos tik sujungė. Patyrę nesėkmių ankstesniuose santykiuose jie sakosi žinantys, ko nori iš ateities ir kokių santykių jiems abiems reikia.

„Turėjome bendrų išgyvenimų gyvenime. Galbūt sutapo ir tai, kad jis anksčiau sakė, jog nenori veltis į jokius santykius, nieko daugiau. Pati sau žadėjau tą patį. Ne veltui sakoma, kad gali planuoti, o dievulis juokiasi, – sakė ji, – mergaitė taip pat tikrą savo tėtį jau visiškai ignoravo ir ten daug skausmingų dalykų buvo, todėl Albertą mielai priėmė ir greitai pradėjo vadinti tėčiu. Santykiai tiesiog puikūs. Dukrelė gerai sutaria ir draugauja su jo sūnumis. Viskas vyko labai natūraliai. Nesvarbu, kas rašoma. Jis yra pats geriausias tėtis. Neatsistebiu tuo, ką matau“.

Pranešę apie sužadėtuves jie sulaukė ir įvairių komentarų, tačiau gyvenimo negandų, kaip patys sako, užgrūdinti žmonės į piktas replikas dėmesio nekreipia ir tik kartu pasijuokia iš pikta rašančių.

„Tikrai užsiauginome storą odą ir kaip nuo žąsies vanduo viskas nubėga. Buvo laikas kai abu verkėme ir galvojome, kodėl mums tiek neteisybės teko. Buvo gera išsikalbėti. Tokiu ir buvo mūsų santykių pradžia iš bendro skausmo. Atradau savo sielos draugą. Iki šiol negaliu pasakyti, kad mano santykiai ir šeima gyvenime atnešė ką nors gero, o mus apjungė bendras skausmas“.

Šiuo metu vestuves planuojantys A. Bandžius ir S. Sabaitytė nenori ilgai laukti šventės, tačiau tikslios datos įvardinti kol kas negali. Moteris tik šypteli klausiama, kad ketina atšvęsti savo meilę, tačiau prasitaria, jog tai įvyks greičiau nei vasarą, nes abu dar nori labai daug nuveikti.

Kaip jau minėta, žinomas teisininkas buvo vedęs tris kartus, tačiau visos santuokos baigėsi skyrybomis ir, kaip buvo teigiama „KK2" laidoje, tuščiomis kišenėmis.

„Šiandien esu nesusituokęs. Jei atvirai, nesu iš bailių, bet žinote, dar kartą rizikuoti, dar kartą būti pasinaudotu..." – spalio mėnesį LNK laidoje kalbėjo žinomas vyras.

Su pirmąja žmona A. Bandžius buvo vedęs 18 metų. Savo vaikų advokatas nebemato, nes jų vaikų mama juos išsivežė į JAV. Paskutinį kartą savo sūnus teisininkas matė 2015 metų vasarą. Per trečias skyrybas Albertui pavyko išsaugoti butą, bet buvusiai žmonai teismas priteisė 17 tūkst. eurų ir mėnesinius 300 eurų alimentus.

Iš viso A. Bandžius turi šešis vaikus – du iš jų pilnamečiai. DELFI primena, kad teisininkas išgarsėjo 2007 metais LRT šokių projekte „Lietuvos šokių dešimtukas".

A. Bandžius taip pat gali būti žinomas kaip buvęs krepšininko Simo Jasaičio advokatas. Nors Jasaičių pora susitaikė, teisininkas nusprendė paduoti Oksaną Pikul į teismą dėl galimo šmeižto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (213)