Kaip DELFI sakė LNK atstovas spaudai Gediminas Malaškevičius, televizijos tinklelio sudarymas – nuolatinė kūryba ir ieškojimai.

„Televizijos programų gyvavimas labai dinamiškas, vienos laidos atsiranda, kitos išnyksta. Praėjusį sezoną startavusi laida „Rytas su LNK“ buvo riboto laiko projektas, kurio atsisakome įvertinę rezultatus“, – kalbėjo jis ir pridūrė, kad tikisi, jog laidos vedėjus galės išvysti kituose šios televizijos projektuose.

Susisiekus su laidą vedusia žinoma žurnaliste Živile Vaškyte-Lubiene, žinoma moteris sakė, kad kol kas skirs laiką poilsiui ir taip galės suplanuoti ateities darbus, kurie nebūtinai bus susiję su televizija.

„Kol kas ilsiuosi. Turiu planų, idėjų ir reikia viską susidėlioti. Žiūrėsiu, kur nukels permainų vėjai (šypsosi). Kol kas mąstau apie televiziją, bet, žinoma, yra ir kitokių minčių. Savęs tikrai nespaudžiu“, – sakė žurnalistė.

Ji taip pat pridūrė, jog toks sprendimas nustebino ne vieną žiūrovą. Ž. Vaškytė-Lubienė sulaukė nemažai pagyrimų ir nuostabos, kai laidą jau pamėgę žmonės neberado jos programoje.

„Ir man dirbti šioje laidoje patiko. Tai – įdomi patirtis. Tikrai sulaukiau daug pagyrimų ir nuostabos, kodėl jos neliko. Turėjome ir savo žiūrovą. Tiek iš pažįstamų, tiek kitų žmonių girdėjau, kad, pavyzdžiui, mažylius auginančioms mamoms ta laida labai patiko, nes būnant su vaikais namuose rytais nelabai yra ką žiūrėti, o tai buvo kaip atgaiva“, – kalbėjo pašnekovė.

Paskutinė „Ryto su LNK“ laida eteryje buvo spalio 12 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)