„Noriu pranešti, kad šis žmogus nepatikimas. Jis turėjo dalyvauti mūsų vestuvėse spalio 15 dieną. Avansą pervedėme liepos 31-ą, viską sutarėme. Tuo metu dar nežinojau, kad jis planuoja išvykti į Lietuvą. Po šiek tiek laiko pamačiau, kad jis koncertuoja paskutinį kartą, atsisveikina su Anglija ir išvyksta į Lietuvą“, - socialiniame tinkle „Facebook“ kartėlį liejo ponia Ligita.

Anglijoje gyvenanti moteris, išvydusi, kad Tomas čia organizuoja paskutiniuosius savo koncertus, sunerimo. Jai kilo įtarimų, kad dainininkas gali gudrauti ir nepasirodyti jos ir mylimo vyro vestuvėse.

„Aš jam parašiau, jis atrašė, kad viskas gerai, kad nesijaudintume. Parašiau likus dviem savaitėms iki vestuvių. Jis atrašė, kad jeigu jam neišeis, bus kitas muzikantas Gytis ir viskas. Pati susiradau tą Gytį „Facebooke“. Pasirodo, Tomas jam pasakė, kad jis turės dainuoti už jį, o apie mus jam jokios informacijos neperdavė. O kai aš parašiau, kad noriu, kad grąžintų avansą, jis atsakė neva ko aš čia noriu, juk jis kitą muzikantą surado. Bet jis manęs net nepaklausė, ar aš noriu, ar ne. Neatlikęs savo darbo jis dar drasko akis ir nenori grąžinti avanso, kuris jam net nepriklauso“, - piktinosi T. Bagdonavičiaus savo vestuvėse nesulaukusi ponia Ligita.

Naujienų portalo DELFI paprašyta patikslinti, kaip vis dėlto baigėsi incidentas, ar buvo grąžintas avansas, nusiminusi moteris patikino, kad atlikėjas pinigų negrąžino, o vestuvių metu teko susitaikyti su tuo, kad koncertuos ne tas atlikėjas, kurio pageidavo jaunieji. Moters teigimu, po ginčo T. Bagdonavičius ją užblokavo „Facebook“ tinkle.

„Koncertavo kitas atlikėjas, bet pati jį susiradau per Bagdonavičiaus „Facebook“ paskyrą. Tomas avanso negrąžino. Vakar, kai paviešinau tai, jis parašė man, kad būtų grąžinęs. Ir užblokavo“, - pasipiktinimo neslėpė ponia Ligita.

Tuo metu pats T. Bagdonavičius tikina nesuprantąs, kodėl jaunieji turi pretenzijų, mat, anot jo, viskas buvo suorganizuota tinkamai.

„Taip ir buvo sutarta, buvom sutarę kainą. Aš jų prieš vestuves paklausiau, ar tinka kitas atlikėjas už tą pačią kainą. Jie pasakė, kad viskas tinka. Paskambinau Gyčiui, pasakiau, kad esu paėmęs avansą. Tačiau prieš pat šventę jie man parašė, ar galėčiau grąžinti rankpinigius, nes neva ne aš viską organizuoju ir nedalyvauju. Aš jiems pasakiau, kad jeigu jie nori, galiu grąžinti avansą. O jie nieko man nebeatrašė ir „Facebooke“ prirašė. Pridėjo visokių nesąmonių, apšmeižė. Po tokių dalykų su žmonėmis kažką tartis... Man čia yra padaryta... Nesuprantu, ką, ji save pasireklamuoti čia nori?“, - jaunųjų paskleista informacija piktinosi T. Bagdonavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)