Oficialus projekto „Miss Multiverse“ puslapis šį savaitgalį paskelbė atrinktą dešimtuką – į jį pateko šių šalių atstovės: Islandija, Latvija, Trinidado ir Tobago Respublika, Kosovas, Kanada, Australija, Kinija, Brazilija, Anglija ir Slovakija.

Nors dešimtuke nematyti Lietuvos atstovės, nusiminti nereikėtų – dar prieš šį šou I. Stumbrienė bei jos vyras DELFI sakė, kad čia svarbiausia ne titulas ar karūna, o dalyvavimas ir neįkainojama patirtis.

Didysis šou finalas bus rengiamas lapkričio 9-ąją, būtent tada ir paaiškės, kas taps šių metų „Miss Multiverse“ konkurso laureate.

Septynerius metus iš eilės rengiamas grožio konkursas šiemet vyksta Dominikos Respublikoje, kur šiuo metu vis dar svečiuojasi I. Stumbrienė.

Nugalėtojos laukia ne tik karūna ar pripažinimas, bet ir piniginis prizas – 6 000 eurų bei 200 000 eurų vertės reklamos paketas.

Inga Stumbrienė dalyvauja grožio konkurse

Šis tarptautinis renginys yra populiarus pramoginis šou, kurį transliuoja televizija. Tikimasi, kad finalą turėtų stebėti milijonai žiūrovų visame pasaulyje.

Dalyvauti pasiūlė patys organizatoriai

Prieš gimtadienį I. Stumbrienę pasiekė netikėta dovana – verslininkė buvo pakviesta dalyvauti tarptautiniame konkurse „Miss Multiverse“.

„Šis konkursas ypatingas tuo, kad tai yra tarptautinis projektas, į kurį atrenkama 30 gražių merginų, modelių iš viso pasaulio. „Multiverse“ – ne paprastas konkursas, kur įprastai dominuoja išorinis grožis, jame svarbi visuma: asmenybė, intelektualumas, elegancija, vidinė išraiška, socialiniai gabumai. Būtent dėl to šis konkursas man pasirodė artimas“, – džiaugsmo tuomet neslėpė pašnekovė.

Į jau septynerius metus iš eilės vykstantį konkursą savo anketas siunčia tūkstančiai moterų iš viso pasaulio, tačiau atrenkama tik po vieną atstovę iš skirtingos valstybės.

Inga Stumbrienė dalyvauja „Miss Multiverse“

„Maždaug prieš mėnesį sulaukiau organizatorės kvietimo dalyvauti šiame konkurse, užpildyti formą, atsiųsti nuotraukas. Mano pirmasis atsakymas buvo neigiamas, nes, tiesą sakant, turiu tam tikrą nuostatą dėl panašių konkursų. Pamaniau, kad išvykti 3 savaitėms be šeimos man nederėtų. Nepaisant to, toks kvietimas sujaukė mano mintis. Po kelių savaičių ta pati organizatorė manęs paklausė, ar nepersigalvojau. Nusprendžiau surizikuoti ir nusiunčiau savo duomenis. Netrukus sulaukiau skambučio iš renginio organizatorių, su kuriais pakalbėjome apie grožį, madą, gyvenimą, siekius tam, kad jie suprastų, kokia esu iš tikrųjų. Penktadienį vakare sulaukiau žinutės ir asmeninio laiško iš organizatorės. Juose buvo teigiama, kad mano kandidatūra buvo apsvarstyta ir patvirtina – atstovausiu Lietuvai“, – DELFI pasakojo I. Stumbrienė.

Pasiteiravus, ar bent pasvarsto apie pergalę, Inga kuklinosi: „Na, iš tikrųjų tai gana sunku pasakyti. Man jau šis pakvietimas yra didžiulis įvertinimas, o tai, kad aš atstovausiu savo šaliai – labai svarbus, jaudinantis žingsnis. Sunku ir apie kažką daugiau pasvajoti, juk būsiu tarp 30 ne tik gražiausių, bet ir labai intelektualių moterų. Didžiulė garbė dalyvauti tokiame konkurse, o kaip bus toliau – tik Dievas težino. Nepaisant to, aš jau esu laiminga“.

Verslininkė sakė, kad savo gyvenime ji vengia konkurencijos, todėl šis konkursas irgi nebuvo išimtis.

„Tiesą sakant, nesu iš tų žmonių, kurie būtų labai konkurencingi. Visada stengiuosi būti draugiška, paslaugi, stengiuosi, kad gyvenime šalia manęs netvyrotų įtampa. Tikiuosi, kad ir šiame konkurse dalyvės nebus konkurentės, o draugės. Juk tai gyvenimo galimybė, kurioje smagu dalyvauti“, – teigė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (407)