„Esame dėkingi anonimams, kurie pasidalino savo žiniomis, identifikavę iš vaizdo įrašo, kas tie žmonės. Visa surinkta informacija, nuotraukos, vaizdo įrašas, kuriuos ir patys radome, perduota ikiteisminio tyrimo tyrėjai“, – penktadienį DELFI teigė V. Grikšaitė-Česnauskienė.

Nors „kriminalas“ dar nėra baigtas, žinoma pora jau gali atsikvėpti, mat automobilį apgadinę asmenys jau yra rasti. Jiems iškelta byla. „Dabar viskas vyksta taip, kaip ir turi vykti – pagal įstatymus“, – pabrėžė pašnekovė.

Nors dėl šio nusikaltimo jau pradėtas ikiteisminis tyrimas, Česnauskiai neatmeta galimybės su niekadėjais susitarti draugiškai.

„Dar yra galimybė tartis draugiškai ir mes esame už tai. Jei jau visi penki vyriškiai turėjo drąsos daryti nusikaltimą, tai gal tegul vyriškai atlygina nuostolius ir paspaudžiam ranką?“, – svarstė ji.

„Galiu ir nuotraukas visų patalpinti į feisbuką, ir vardus surašyti, bet neturime tikslo žmonėms gadinti gyvenimo. Visi daro klaidų, tačiau svarbu laiku pripažinti suklydus“, – DELFI kalbėjo modelis.

DELFI primena, kad iškart po nemalonaus įvykio spalio pradžioje Vaida kreipėsi į savo draugus feisbuke ir pasidalino pradine informacija apie išdaužtą jų šeimos automobilio „Audi A7“ langą.

„Pagalbos, draugai! Šiąnakt 01.51 val. Vilniaus senamiesčio širdyje, Pilies gatvėje, priešais „Naručio“ viešbutį, „superherojai“ idiotai išdaužė mūsų mašinos priekinį langą! Gal kam pažįstami veidai? Su Deividu būtume labai dėkingi už informaciją!“, – skelbė žinoma moteris.

DELFI susisiekus su futbolininko žmona, paaiškėjo, kad apie nemalonų incidentą Česnauskių šeima sužinojo savaitgalį paryčiais.

„Iš kamerų matyti, kad viskas įvyko 01.51 val., Deividui policija paskambino 3.40 val. Net nejauku pasidarė, kai skambinama naktį. Net nebūtume pagalvoję, kad tokioje vietoje, priešais viešbutį, Signatarų namus, gerai apšviestoje stovėjimo aikštelėje su kameromis galėjo tai nutikti“, – stebėjosi ji.

Moteris kartu su vyru yra dėkingi, kad viešbutis, prie kurio ir įvyko šis nemalonus incidentas, sutiko pasidalinti apsaugos vaizdo kamerų įrašais

„Viešbučio personalas iniciatyviai pasidalino įrašu 4 val. ryto, kuriuo galima dabar dalintis su prašymu iš principo rasti „didvyrius“. Tik norėtųsi, kad tyrėjai atsakingai į tai pažvelgtų. Ne dėl to, kad tai nutiko mums, o iš principo, kad tokie dalykai neturėtų vykti pagrindinėje Vilniaus senamiesčio gatvėje“, – tuomet DELFI kalbėjo V. Grikšaitė-Česnauskienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)