Saule mergaitę pavadinę tėvai pasidalijo jautria akimirka ir tekstu socialiniame tinkle.

„Kai vasarą rinkome mūsų dukrytei vardą, mes ilgai ieškojome prasmės ir gražaus skambesio. Dar labai norėjome, kad vardas būtų lietuviškas. Kadangi daug keliavome drauge su vaikeliu, kol jis dar buvo mamos pilvelyje – vis džiaugėmės giedru dangumi“, – rašė jis.
Vardas Saulė yra lietuvių kilmės, o vardadienis buvo minimas dar praėjusią savaitę - spalio 20-ąją. Tai dangaus kūnas ir baltų mitologinė dievybė, gyvybės ir šilumos davėja, vargšų globėja.

„Kažkada, kai susipažinom su Irma – aš dažnai ją vadinau indėniuke. Jai tai labai patiko, patinka iki šiol. Ir kai pamatėme mūsų dukrytės juodus plaukus – abiem atskriejo ta pati mintis – indėniukė. Visiškai mamos vaikas, nors neatmetu to populiaraus posakio, kad dukros yra labiau tėčių vaikai“, – pranešdamas apie dukrelės gimimą neseniai rašė atlikėjas.

DELFI primena, kad muzikos atlikėjas, kompozitorius, prodiuseris L. Adomaitis ir jo išrinktoji Irma aukso žiedus sumainė 2010 metų vasarą. Pora vestuves atšoko po dvejų metų draugystės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)