Emeritas tikina, kad „Egidijus Dragūnas tyčiojasi iš Dievo“. J. Kauneckas taip pat rašo apie tai, kad Lietuvoje neseniai viešėjęs popiežius Pranciškus visai nepakeitė Lietuvos.

„Deja, net Popiežiui nepavyko pažadinti tautos. Vietoj to Lietuvos didžiosiose arenose Egidijus Dragūnas Selas tyčiojasi iš Dievo. Vaizduodamas Jėzų, Selas įvažiavo į sceną ant milžiniško unitazo. „Suprantu, kad tai šventvagystė“, – šaiposi jis. „Valstybės“ žurnalo (š. m. Nr.9) korespondentas stebisi: „Ar katalikai ir patriotai po popiežiaus vizito Lietuvoje išmirė?“ Jie net nesugebėjo išstenėti, kad į tokio dainininko koncertus padorus žmogus neturėtų kelti nė kojos. Jei dainininkas būtų taip pasišaipęs iš Mahometo, dabar sėdėtų apsikabinęs unitazą ir drebėtų kur nors pasislėpęs... “ - socialiniame tinkle rašo J. Kauneckas.

Visas įrašas:

„Akivaizdu, kad religija, kuri buvo didžiausias okupantų priešas, dabar niekinama sąmoningai net tokiais būdais, kuriais nedrįso niekinti net okupantai. O ar ne taip dabar niekinami partizanai, kiti kovotojai? Popiežius juos gi pagerbė. Ragino ir jaunimą nepamiršti šaknų.

Ką gi turime daryti? Netylėti. Šiandien Dievo žodis mums rodo Bartimiejų, kad ir mes taip šauktume, kaip jis. Ir Marija daugybėje apsireiškimų, ypač Fatimoje skelbė, kad nėra kitų priemonių prieš blogį, prieš dvasios aklumą, prieš velnio siautėjimą – tik šaukimasis Dievo pagalbos, tik malda, tik vienybė su Dievu.

Aš dėkoju jums, mieli katalikai, kad Panevėžyje tiek daug dieną-naktį adoruojančių Švenčiausiąjį. Girdėjau apie adoracijas ir kituose miestuose. Tad yra vilties, kad Panevėžys ir kiti miestai netaps aklųjų, o pasiliks reginčiųjų miestais. Ačiū Dievui, kad neužmirštate Dievo pagalbos žodžio: „Šaukis manęs savo varge, – išgelbėsiu tave, ir tu mane šlovinsi“, - rašoma emerito feisbuko įraše.

DELFI primena, kad spalio viduryje Vilniuje įvyko pirmasis „Zero Live Show” pasirodymas. Skandalingai pagarsėjęs režisierius Emilis Vėlyvis nuo pat pradžių žadėjo grandiozinį šou ir, ko gero, pažadą tesėjo – arenoje žiūrovai išvydo kino, koncerto ir juodojo humoro mišinį su pikantiškais elementais.

Tai, kad šis šou skirtas tik suaugusiems, susirinkusi publika galėjo suprasti jau nuo pat pirmų šou minučių. Renginio metu ne tik skambėjo riebūs keiksmažodžiai – necenzūrinė leksika puošė net apnuogintus artistų kūnus. Tiesa, tuo N-18 ženklu pažymėtas šou neapsiribojo. Susirinkusieji išvydo net ir erotiškų vaizdų. Kalbėdamas apie skirtumus su anksčiau kurta kino trilogija „Zero”, E. Vėlyvis pirmiausiai akcentuoja santykį su žiūrovais.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (770)