Mindaugo ir Eglės Kuzminskų šeima daugeliui atrodė kaip tobula, tačiau jau prieš pusmetį pradėta kalbėti, kad jiedu suka skirtingais keliais.

Visgi Mindaugo ir Eglės versijos skiriasi – žymus krepšininkas teigia, kad santuoka žlugo, nes jis norėjo kurti šeimą, tuo tarpu jo buvusi mylimoji teigia, kad viskas yra kur kas paprasčiau – Mindaugas jai buvo neištikimas.

Medaus mėnesį Eglė ir Mindaugas leido Balio saloje, tačiau jau tada mergina pastebėjo, kad Mindaugas elgėsi nenatūraliai – neleido dėti į „Instagram“ paskyrą judviejų nuotraukų.

Po medaus mėnesio jaunavedžiai grįžo į bendrus namus Vilniuje. Eglė Mindaugo kompiuteryje atrado jo nuotraukas su kita mergina: „Aš nežinau, kokios gali būti mintys pamačius tokį dalyką, tai tikrai nebuvo pozityvios ir net didžiausiam priešui to nelinkėčiau. Buvo jausmingai apsikabinęs su kita moterimi...“.


Eglė laidoje KK2 pasakos, kad Mindaugas neprisipažino ir viską neigė, tačiau merginai buvo per skaudu – ji išsikraustė gyventi pas tėvus: „Tiesiog palikau žiedus ir išvažiavau pas tėvus į namus“.

Įskaudinta mergina pasakojo, kad sprendimą skirtis priėmė ne jiedu kartu, bet vienas Mindaugas: „Tai buvo ne mano sprendimas. Ne man meilė baigėsi. Jis nutarė, kad nebenori būti su manimi ir tai nutarė dar prieš vestuves“.

Buvusi Mindaugo Kuzminsko mylimoji kalbės, kad taikytis pora bandė, tačiau viskas veltui: „Bandėme taikytis bet tai buvo tiesiog neįmanoma, nes kai gyveni mele, tikrai neįmanoma nieko sutaisyti“.

Gražuolė pripažino, kad nors neištikimybę išgyventi sunku, visgi dėl meilės ji būtų Mindaugui atleidusi.

„Kiekviena moteris sako, kad neatleistų neištikimybės, aš irgi taip sakiau, bet kol tau tai nenutinka – į viską žvelgi kitaip. Aš būčiau atleidusi, tiesiog žmogus to nenorėjo. Žmogus, kuris nori susitaikyti, jis atsiprašo pripažindamas savo kaltę, nes klysti gali bet kas“, - 19 val. 30 min. laidoje KK2 kalbės E. Andreikaitė.

Eglės ir Mindaugo meilė užgimė 2011 – taisiais Europos krepšinio čempionato Lietuvoje metu. Tuo metu Eglė buvo Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo šokėja. Mindaugas Eglę užkalbino pirmasis – pakvietė kavos.

Mindaugui išvykus žaisti į Malagos „Unicaja“ klubą, po kurio laiko paskui jį pasuko ir jo širdies draugė Eglė, vėliau pora persikėlė gyventi į Niujorką, kur Mindaugas pasirašė milijoninį kontraktą su NBA komanda „Knicks“.

Pora susituokė 2017 metais, liepos 6-ąją.

Tačiau iš santuokos su garsiu krepšininku Eglei liko kelios kartoninės dėžės su daiktais ir keli paveikslai. Šiuos daiktus jau anksčiau į Eglės tėvų namų kiemą atvežė Mindaugui atstovaujantys antstoliai.

„Penktadienį jis pristatė mano daiktus į tėvų namus. Aš įeiti negaliu, nes kodai mūsų bendruose namuose buvo pakeisti. Jis be jokio teismo nutarimo pristatė mano daiktus mano tėvams“, - laidoje KK2 kalbės Eglė.

Išskirtinį interviu su Egle Andreikaite žiūrėkite šiandien laidoje KK2, 19 val. 30 min. per LNK.

Poros vestuvių akimirkos:

DELFI primena, kad 2017-ųjų liepos 6-ąją, Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną, krepšininkas Mindaugas Kuzminskas susituokė su baleto šokėja Egle Andreikaite. Deja, jųdviejų santuokai nebuvo lemta tęstis. Neilgai trukus pasigirdo kalbų, kad pora skiriasi, tačiau pats sportininkas ir jo žmona žinios netvirtino iki pat 2018-ųjų spalio pabaigos.

„Kadangi gandai sklando jau ilgai ir anksčiau ar vėliau tai bus oficialu, noriu pranešt, kad mes su Egle skiriamės. Labai daug gražių akimirkų kartu, daug išmokta ir praeita, už ką galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės. Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, kad vienas iš mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa. Stengiausi viską išsaugoti, o dabar belieka tikėtis, kad besukant skirtingais keliais nugalės sveikas protas, niekas nesieks asmeninės naudos ar pykčių ir ateityje surasime savo laimes.

Labai tikiuosi visuomenės ir žiniasklaidos supratimo ir pagarbos privatumui, nespekuliuojant detalėmis“.

Tokį įrašą savo "Instagram" paskyroje spalio 23-iosios naktį nusprendė palikti M. Kuzminskas, paaiškindamas gerbėjams ir pačią skyrybų priežastį.

Vestuves atšoko ypatingoje vietoje

Tuomet Niujorko „Knicks“ klubo puolėjas M. Kuzminskas ir E. Andreikaitė vestuves Senojoje Varėnoje surengė po šešerių metų draugystės. Pora susižadėjo po penkerių metų, 2016 metų liepą.

Tuoktuves Senojoje Varėnoje krepšininkas pasirinko neatsitiktinai – čia, netoli Varėnos, vienkiemyje, yra įsikūrusi jo močiutė, kurią jis lanko kiekvienų vasaros atostogų metu. Vestuvių dieną Senosios Varėnos bažnyčią dekoratorės išpuošė dirbtinių baltų gėlių žiedais, nutiesė raudoną kilimą.

Vos atvykus nuotakai, apsaugos darbuotojai užvėrė bažnyčios duris. Santuoka vyko tik artimiausių kolegų bei draugų rate. Po ceremonijos jaunuosius, išeinančius iš bažnyčios, svečiai pasitiko žerdami baltų rožių žiedlapius. Bažnyčios tvoros vartus uždarę apsaugos darbuotojai neleido žiniasklaidai iš arti įamžinti jų šventės akimirkų.

Andreikaitę gina bičiulės

M. Kuzminsko įrašas socialiniuose tinkluose papiktino E. Andreikaitės aplinkos žmones. Ypač - E. Andreikaitės draugę Dovilę Urbanaitę. Vestuvių planuotoja dirbanti mergina DELFI prisipažino, kad toks krepšininko pareiškimas jai sukėlė pyktį.

„Eglė visą laiką aplink save laikė tylos sieną, bet kai Mindaugas po visur ėmė skleisti savo iškreiptą skyrybų versiją, nebegali tylėti nei Eglė, nei jos artimiausieji, kurie žino tikrąją situaciją“, – kalbėjo Eglės bičiulė.

Pasiteiravus, kaip šiuo metu jaučiasi Eglė, jos bičiulė neslėpė: „Labai blogai. Tai yra sudėtinga ir daug streso kelianti situacija“.

„Žinau, kad Eglė pirma nebūtų pradėjusi kalbėti, ji pati savyje tvarkėsi su ta situacija, bet vakar Mindaugo pareiškimas pribloškė mus visus“, – tikino ji. Dovilė leido suprasti, kad jos draugės santuoka iširo ne dėl skirtingo požiūrio į gyvenimą, o dėl galimos išdavystės, todėl viešai išsakyta Mindaugo pozicija paprasčiausiai skiriasi nuo realybės. „Apie Mindaugo neištikimybę jau seniai visi puse lūpų kalba, o artimesnės aplinkos žmonės tą jau seniausiai žino“, – DELFI sakė vestuvių planuotoja.

Šią savo mintį Dovilė išsakė ir socialiniame tinkle „Instagram“, kuriame nusprendė apginti savo draugę.

„Visų santykių svarbiausia sudedamoji dalis – ištikimybė. Esu laiminga vadindama Eglutę savo geriausia drauge jau 13 metų, nes mums abejoms lojalumas yra be galo svarbus, o nukrypimų į tiesiog šonus negalime toleruoti nei draugystėje, nei meilėje. Labai Tave palaikau ir myliu, sese!“ – viešai skelbė ji.

Anot Eglės geriausios draugės, šis skaudus faktas slėptas metus.

„Tiesiog ji nėra ta, kuri po visur šūkautų, ką jis padarė. Turbūt pastebėjote, kad ji į visas šalis nedalina interviu, nesirodo daug viešumoje, yra gana privatus žmogus, bet žinau, kad ir jai trūko kantrybė“, – tikino mergina. Dovilė sako, kad stebėti geriausios draugės šeimos dramą jai buvo labai skaudu: „Žinote, kai kalba eina apie artimą žmogų, kraujas dar labiau užverda, nei kai kalba apie tave“.

Netrukus po to socialiniame tinkle savo nuomonę apie poros skyrybas išsakė ir žinoma sporto žurnalistė Laima Janušonytė.

Žinoma žiniasklaidos atstovė savo pareiškime rašė, kad ne viskas buvo tiesa.

„Pažįstu šios poros abi puses, taip pat jų tėvus, ir noriu pasakyti, kad, ponai ir ponios- Jūs apsirinkate, kaltindami „Kuzios" žmoną Eglę. Deja, šioje istorijoje, kalta ne ji. „Lietuvos rytas" rašo: "skyrybas išgyvenantis M.Kuzminskas....." Nei velnio jis neišgyvena!", - teigia žurnalistė.

Mindaugas Kuzminskas, deja, kol kas nei Eglės, nei jos bičiulių versijos nekomentuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (830)