„Šis konkursas ypatingas tuo, kad tai yra tarptautinis projektas, į kurį atrenkama 30 gražių merginų, modelių iš viso pasaulio. „Multiverse“ – ne paprastas konkursas, kur įprastai dominuoja išorinis grožis, jame svarbi visuma: asmenybė, intelektualumas, elegancija, vidinė išraiška, socialiniai gabumai. Būtent dėl to šis konkursas man pasirodė artimas“, – dar prieš išvykdama į konkursą DELFI pasakojo ji.

Inga neslepia, kad į septintus metus vykstantį konkursą savo anketas siunčia tūkstančiai moterų iš viso pasaulio, tačiau sėkmė nusišypso tik vienai savo šalies atstovei. Dalyvavimas šiame konkurse taip pat nėra paprastas. Moterims tenka atlikti daugybę įvairiausių užduočių.

„Turime daugybę netikėtų užduočių ir iššūkių, apie kuriuos sužinome tik likus kelioms valandoms. Niekada nežinome, kas mūsų laukia“, – šyptelėjo ji.

Pirmąją konkurso dieną jai teko atlikti ir IQ testą. „Tikrai nenustebino, kad reikėjo atlikti IQ testą, nes jau buvau susipažinusi su konkurso taisyklėmis. Čia renkama ne tik išore graži moteris, bet ir protinga, talentinga ir išsilavinusi. Tikiuosi, kad testą atlikau gerai ir rezultatas bus aukštas“, – vylėsi moteris.

Vėliau ji, kaip ir likusios konkurso dalyvės, turėjo atlikti „Blue Monster“ išbandymą. Inga juokauja, kad nors iš šalies jis gali atrodyti lengvas, tačiau iš tiesų reikalauja daug ištvermės ir jėgos. „Šis pagalvės šuolio išbandymas buvo labai netikėtas. Tikrai niekada gyvenime tokiam nebūčiau pasiryžusi, o ir merginos, kurios prieš mane šuolį atliko ir nusileido itin sėkmingai, visai nepadrąsino“, – šypsojosi I. Stumbrienė.

Nepaisant nerimo, Inga buvo vienintelė, kuri nusileido itin taisyklingai ir išvengė net menkiausių sužeidimų. Dar viena netikėta užduotis jai buvo pasiskirsčius komandomis pardavinėti sausainius ir taip rinkti pinigus labdarai. Dalyvėms taip pat teko rasti pabėgimą iš „Escape“ kambario. Be viso to vyksta ir įprastos fotosesijos ar interviu. Na, o konkurso laimėtoja paaiškės jau lapkričio 9-ąją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (222)