Žinoma sporto žurnalistė Laima Janušonytė taip pat netylėjo ir socialiniame tinkle išsakė savo poziciją. Žinoma žiniasklaidos atstovė savo pareiškime trečiadienio rytą rašė, kad ne viskas buvo tiesa.

„Mindaugas Kuzminskas....melo trumpos kojos arba, vagie, kepurė dega! Dainelė iš naujo prasidėjo! Jau balandžio pradžioje Kuzia ( Mindaugas Kuzminskas; krepšininkas ) pradėjo kaltinti savo žmoną Eglę, jog ji kalta dėl to, kad subyrėjo jų santuoka. Tada, priminsiu, rašiau: Subyrėjo gražiausia 2017 metų pora: krepšininkas M.Kuzminskas vos po kelių mėnesių po vedybų garsiai pareiškė, kad skiriasi, ir visi pradėjo jo gailėti! Ir kaip jau įprasta, ypač Lietuvoje, smerkti jo žmoną Eglę, juk ji tik šokėja, baleto šokėja ir tik moteris.... „Kuzia“ juk krepšininkas, o krepšinis- lietuvių antroji religija, jis juk žaidė NBA, nesvarbu, kad ten nepritapo....

Tai aišku, kokios čia begali būti kitokios versijos: žinoma, kalta Eglė. Ji ten visokia tokia, pasiliko Niujorke, šoka balete, ištekėjo už krepšininko tik dėl pinigų, blia blia blia....... Oi kokia pažįstama istorija. Čia Tau ne #metoo , ir iš viso – jeigu ir metoo istorijoje būtų krepšininkas, tai merginos būtų pasmerktos savaime, pačios kaltos!

Pažįstu šios poros abi puses, taip pat jų tėvus, ir noriu pasakyti, kad, ponai ir ponios- Jūs apsirinkate, kaltindami „Kuzios“ žmoną Eglę. Deja, šioje istorijoje, kalta ne ji. „Lietuvos rytas“ rašo: „skyrybas išgyvenantis M.Kuzminskas.....“ Nei velnio jis neišgyvena!

Daugelį, bet tikrai ne visus žmones, šlovė ir pinigai padaro „žvaigždėmis“. Staiga pajutę pinigų galią, jie pradeda nebesiskaityti su draugais, net su šeimos nariais, leidžia sau viską, „pasikelia“ taip, kad nebeįmanoma susikalbėti. NBA – taip pat didžiulis išbandymas tiems, kurie, matyti, neturi valios atsispirti pagundoms...

Papasakosiu istoriją, kurią girdėjau iš patikimų šaltinių: jau prieš vestuves „žvaigždė“ sau leido labai daug, neatmesime ir merginų, ... Jis jau tada privertė savo jauną žmoną pasirašyti povedybinę sutartį, pagal kurią ji negaus nei vieno krepšininko cento...

Jau tada jai reikėjo susimąstyti ir tikriausiai nebetekėti už „svajonių jaunikio“, bet meilė akla. Iki NBA net keletą metų viskas buvo taip gerai, taip romantiška , buvo didelė meilė: merginos visada tiki, kad vyras pasitaisys ir viskas bus gerai.. deja.

Eglė protinga, baigusi mokslus, graži ir talentinga mergina, tikiu, ji dar ištekės už ją mylinčio ir gerbiančio vyro, tačiau širdis, bent jau dabar- sudaužyta, o čia dar Lietuvos krepšinio gerbėjų apkalbos, patyčios...

Mindaugas be jokios abejonės susiras žmoną, kokios jam reikės, ir sėkmės jam. ( visų detalių , kurias žinau, neminėsiu...bus per daug)“.

Taip rašiau balandžio pradžioje, dabar spalio pabaiga.

Taigi „Kuzia“ vėl pasireiškė Instagram, kad , ( dabar jau kiti motyvai) neva, jo santuoka subyrėjo dėl to, kad Eglė nenorėjo šeimos ir vaikų, o jis to labai norėjo..... Eglei rūpi tik karjera, o ne šeima ir vaikai... Juokiausi balsu, perskaičiusi šią nesąmonę socialiniuose tinkluose... Kuzminskas, pasirodo, dabar jau skiriasi dėl to, kad jis norėjo vaikų, o ji ne.... Na tai jau tikrai. Nerašyčiau, jeigu nežinočiau tiesos. Eglei 25-eri, vaikams laiko dar yra ir, jeigu vyras tikrai mylėtų savo žmoną, tai, kaip sakoma, geriau palaikytų liežuvį už dantų.

Kas slypi už visos tos istorijos? Vyrai dažniausiai gali viską, o ypač, jeigu jie yra žinomi sportininkai. Moterų vieta geriausiu atveju virtuvėje ir tik jau negalvokite apie jokią karjerą, šiukštu! Virtuvė, vaikai, vyras- tokia ideali žmona vis dar atrodo šiuolaikiniam lietuviui ir jo tėvams. Tai vat, merginos, džiaukitės, kad Jums leidžiama mokytis ir daryti karjerą, nes ...jeigu tokių „Kuzių“ bus daugiau, tai galėsite apie tai pamiršti. Laikykis ten, Mindaugas Kuzminskas! Linkėjimai!“

2017-ųjų liepos 6-ąją, Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną, krepšininkas Mindaugas Kuzminskas susituokė su baleto šokėja Egle Andreikaite. Deja, jųdviejų santuokai nebuvo lemta tęstis. Neilgai trukus žiniasklaidoje pasirodė gandų, kad pora skiriasi, tačiau pats sportininkas ir jo žmona žinios netvirtino iki pat dabar.

„Kadangi gandai sklando jau ilgai ir anksčiau ar vėliau tai bus oficialu, noriu pranešt, kad mes su Egle skiriamės. Labai daug gražių akimirkų kartu, daug išmokta ir praeita, už ką galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės. Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, kad vienas iš mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa. Stengiausi viską išsaugoti, o dabar belieka tikėtis, kad besukant skirtingais keliais nugalės sveikas protas, niekas nesieks asmeninės naudos ar pykčių ir ateityje surasime savo laimes.

Labai tikiuosi visuomenės ir žiniasklaidos supratimo ir pagarbos privatumui, nespekuliuojant detalėmis". Tokį įrašą savo "Instagram" paskyroje spalio 23-iosios naktį nusprendė palikti M. Kuzminskas, paaiškindamas gerbėjams ir pačią skyrybų priežastį.

Tuomet Niujorko „Knicks" klubo puolėjas M. Kuzminskas ir E. Andreikaitė vestuves Senojoje Varėnoje surengė po šešerių metų draugystės. Pora susižadėjo po penkerių metų, 2016 metų liepą. Tuoktuves Senojoje Varėnoje krepšininkas pasirinko neatsitiktinai – čia, netoli Varėnos, vienkiemyje, yra įsikūrusi jo močiutė, kurią jis lanko kiekvienų vasaros atostogų metu.

Vestuvių dieną Senosios Varėnos bažnyčią dekoratorės išpuošė dirbtinių baltų gėlių žiedais, nutiesė raudoną kilimą. Vos atvykus nuotakai, apsaugos darbuotojai užvėrė bažnyčios duris. Santuoka vyko tik artimiausių kolegų bei draugų rate. Po ceremonijos jaunuosius, išeinančius iš bažnyčios, svečiai pasitiko žerdami baltų rožių žiedlapius. Bažnyčios tvoros vartus uždarę apsaugos darbuotojai neleido žiniasklaidai iš arti įamžinti jų šventės akimirkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (562)