Šia proga J. Krivickienė davė interviu „Stiliaus“ žurnalui, kur papasakojo apie laukimą, mintis apie karjerą ir svajones.

„Žinoma, kad pasvarstau, kaip ateityje prisidėti prie šeimos biudžeto – turiu įvairių minčių, bet kol kas jų nenoriu atskleisti. Man nėra skaudu, kad nepadariau profesinės karjeros. Kol kas mano karjera yra vaikai ir labai tuo didžiuojuosi“, – sako J. Krivickienė.

Moteris sako, kad nuo paauglystės svajojo apie didelę šeimą, tačiau neturėjo vizijos, kokia ji bus.

„Kai pradėjau lauktis Atėnės, supratau, kad tai nėra taip paprasta: suplanavai ir susilaukei vaiko. Gal kartais taip ir būna, bet žinau daug pavyzdžių, kad dažniausiai tai yra sudėtinga. Tam reikia ne tik vyro ir moters – ir aukštesniųjų jėgų įsikiškimo. Visi mūsų vaikai buvo labai laukti ir planuoti“, – žurnalui „Stilius“ pasakojo Jurgita.

Ji neslepia, kad nėštumai su trimis dukromis buvo sunkūs. Sunkiausias – pirmasis, bet ir kiti kėlė rūpesčių. O laukiantis Augusto nėštumas buvo sąlygiškai lengvas, tik baigėsi nelinksmai“, – pasakojo K. Krivicko žmona.

Ji teigia, kad sudėtinga sūnelio gimimo istorija nenumalšino noro turėti dar vieną mažylį.

„Šis nėštumas – neišskirtinis – irgi reikalauja daug jėgų. Jei tik kas, iškart kyla noras skambinti gydytojai – tai netūralu. Bet saugausi, stengiuosi pailsėti, nepersitempti.

DELFI primena, jog šeima jau augina keturis vaikus: Atėnei jau 13-ka, Eladai – dešimt, Faustai – septyneri metai, o jaunėliui Augustui Kajui – dveji.

Savaitgalį K. Krivickas socialiniuose tinkluose pats paskelbė nuotrauką, kuria užminė mįslę apie penktajį vaikelį, tačiau plačiau tai komentuoti atsisakė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (414)