„Kadangi gandai sklando jau ilgai ir anksčiau ar vėliau tai bus oficialu, noriu pranešt, kad mes su Egle skiriamės. Labai daug gražių akimirkų kartu, daug išmokta ir praeita, už ką galiu tik padėkoti ir palinkėti sėkmės.

Gaila, kad per vėlai pamatėme ir supratome, kad vienas iš mūsų nori bandyti daryti savo karjerą, o aš norėjau šeimos ir vaikų. Deja, norai ne visada sutampa.

Stengiausi viską išsaugoti, o dabar belieka tikėtis, kad besukant skirtingais keliais nugalės sveikas protas, niekas nesieks asmeninės naudos ar pykčių ir ateityje surasime savo laimes.

Labai tikiuosi visuomenės ir žiniasklaidos supratimo ir pagarbos privatumui, nespekuliuojant detalėmis“.

Tokį įrašą savo "Instagram" paskyroje spalio 23-iosios naktį nusprendė palikti M. Kuzminskas, paaiškindamas gerbėjams ir pačią skyrybų priežastį.

Vestuves atšoko ypatingoje vietoje

Tuomet Niujorko „Knicks“ klubo puolėjas M. Kuzminskas ir E. Andreikaitė vestuves Senojoje Varėnoje surengė po šešerių metų draugystės. Pora susižadėjo po penkerių metų, 2016 metų liepą.

Tuoktuves Senojoje Varėnoje krepšininkas pasirinko neatsitiktinai – čia, netoli Varėnos, vienkiemyje, yra įsikūrusi jo močiutė, kurią jis lanko kiekvienų vasaros atostogų metu. Vestuvių dieną Senosios Varėnos bažnyčią dekoratorės išpuošė dirbtinių baltų gėlių žiedais, nutiesė raudoną kilimą.

Vos atvykus nuotakai, apsaugos darbuotojai užvėrė bažnyčios duris. Santuoka vyko tik artimiausių kolegų bei draugų rate.

Po ceremonijos jaunuosius, išeinančius iš bažnyčios, svečiai pasitiko žerdami baltų rožių žiedlapius. Bažnyčios tvoros vartus uždarę apsaugos darbuotojai neleido žiniasklaidai iš arti įamžinti jų šventės akimirkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (527)