„Ir labai tikiuosi, kad žmonių žvilgsnius ir malonę patrauksiu savo vidiniu grožiu bei balsu, o ne išaukiančia išvaizda, – pranešime spaudai sako Ieva, nuo pat mažens turėjusi ypatingą pavyzdį – žinomus tėvus, taip pat scenos atstovus. – Iš jų išmokau pagrindinę taisyklę, kad stilius tai nėra vien papuošalų ir drabužių išraiška, tai – vidinė elegancija“.

Drauge su Ieva Barbora pozavo ir atlikėja, TV laidos vedėja Liepa Norkevičienė. Ji sako, jog eidama į išskirtinį renginį niekada nesiekia tapti vakaro karaliene. „Man svarbu, kad gražiausia atrodyčiau savo vyrui“, – šypsosi žinoma moteris, prisipažinusi, kad jos vyras Evaldas yra itin galantiškas, mėgsta ir moka sakyti komplimentus.

Fotosesijos sumanytoja, žinoma papuošalų kūrėja, vilnietė Kristina Abraitienė sakė, kad Ieva ir Liepa, kaip modeliai, buvo pasirinktos neatsitiktinai: „Abi žavios ir žinomos moterys atitiko mūsų su drabužių kūrėja Alina Jurcevič suformuotus skirtingus įvaizdžius: žaismingumas ir elegancija. Šių moterų skirtingi tipažai, kaip ir scenoje jų atliekama muzika“.

Televizijos laidos vedėja L. Norkevičienė sakė labai nudžiugusi, jog K. Abraitienė, autorinių papuošalų „K Art“ įkūrėja, pasitikėjo ja ir vėlgi pakvietė bendradarbiauti ir prieš objektyvą pristatyti jos naująją kolekciją.

„Mane žavi dideli, masyvūs papuošalai, tokius ir kuria Kristina. Scenos žmogui ryškūs aksesuarai padeda išsiskirti. Pamenu, kai man skubiai reikėjo sukurti prie violetinės suknelės derančius išskirtinius papuošalus, nedvejodama kreipiausi į Kristiną“, – apie dviejų moterų bendradarbiavimo užuomazgas pasakojo Liepa, galinti drąsiai pasakyti, kad iš visų papuošalų labiausiai mėgstanti būtent dėmesį trakiančius auskarus.

Anksčiau didelių ir masyvių papuošalų vengdavusi I. B. Juozapaitytė sakė, kad po šios fotosesijos supratusi, jog kaip tik tokie aksesuarai galėtų būti puikia jos išraiškos dalimi, ypač būnant scenoje. Pasiteiravus, ar paprastai ji aksesuarus derinanti prie aprangos stiliaus, dainininkė atsakė: „Tam didelio dėmesio neskiriu, bet moteriška intuicija gelbsti ir šiuo klausimu“.

Fotosesijos akimirkos:

K. Abraitienė savo kūryba jau spėjo pelnyti ir žinomų žmonių simpatijas. Ne tik naujausioje fotosesijoje dalyvavusios dainininkės L. Norkevičienė ir I. B. Juozapaitytė, bet ir atlikėja Eglė Jakštytė, tituluota gražuolė Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, iliuzionistas Mantas Wizartd, grupės „Queens of Roses“ narės mielai puošiasi „K Art“ papuošalais.

L. Norkevičienė ir I. B. Juozapaitytė fotosesijos metu turėjo galimybę susipažinti ir su drabužių kūrėjos A. Jurcevič, prekės ženklo „Aylin Design“ įkūrėjos, naujausia vakarinių suknelių kolekcija. „Sužavėjo kūrėjos kruopštumas bei idėjos, kurios įgyvendintos iki mažiausios smulkmenos”, – neslėpė nuostabos Ieva, teigusi, kad kiekvienai moteriai visad smagu pasimatuoti išskirtinius vakaro apdarus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)