„Reikėjo drąsos, tačiau man tai nebuvo didelis iššūkis. Yra posakis – jeigu bijai savęs, vadinasi bijai viso pasaulio”, – tvirtina TV projekto veidas.

„Aš tikrai giliai tikiu tuo, kad dydžio revoliucija mūsų šalyje tikrai įvyks ir bus taip, kad vieną dieną pilnesnė moteris galės jaustis gražiai ir gerai savo pačios kūne – to tikrai labai tikiuosi”, – DELFI sako ji.

Nepaisant to, E. Vitulskienė sutinka, kad ši Vilniaus miesto centre vykusi provokacija dalyvėms buvo gana nelengva. Buvo skelbta, kad šią užduotį išgirdusios merginos sukėlė sąmyšį, o dvi iš jų net visiškai pasitraukė iš šou.

Laidos „Dydžio (r)evoliucija“ dalyvės

„Tai tikrai nebuvo labai paprasta. Faktas, kad jos tikrai turėjo susitvarkyti su savimi psichologiškai, turėjo kovoti su savo vidiniais demonais, o jų nugalėta tikrai daug. Nepaisant to, ši užduotis buvo įvykdyta ir merginos sėkmingai keliauja toliau, ruošiasi kitiems etapams”, – džiaugiasi pašnekovė.

Erika tikina, kad užmezgusi šiltą ryšį su šou dalyvėmis, ji tarsi juto pareigą taip pat išsivaduoti iš visuomenėje egzistuojančių stereotipų.

„Jei aš būčiau nesifotografavusi, tai prieštarautų tam, ką aš propaguoju ir ko mokau tas merginas. Tai būtų buvę nesąžininga jų atžvilgiu”, – tiki šou vedėja.

E. Vitulskienė per visą gyvenimą laikėsi ne vienos dietos, tačiau šiandien ji pagaliau jaučiasi patogiai savo pačios kūne.

„Su savo kūnu aš jau susigyvenau, myliu tokį, koks jis yra. Aš pasidaviau prieš visas dietas ir nebenoriu apie tai galvoti. Nenoriu atsikėlus ryte ir vėl nebemėgti savęs, savo kūno ir gyvenimo, kurį gyvenu. Nusprendžiau, kad reikia gyventi dabar, džiaugtis dabar ir mylėti dabar. Tikrai nenoriu savęs graužti už vieną ar kitą papildomą kilogramą. Dabar vertinu visai kitokias vertybes gyvenime”, – DELFI pasakoja ji.

Erika pabrėžia, kad daug dėmesio susilaukusi šou užduotis, kurios metu dalyvės nusimetė viršutinius drabužius, tikrai nebuvo jokia kančia.

„Nereikia įsivaizduoti, kad tos merginos ėjo tarsi į karą ir vos ne verkdamos pozavo fotografui. Anaiptol, buvo tikrai smagu. Tokią avantiūrą visos įgyvendinome pirmą kartą. Pozavimas su maudymosi kostiumėliu ir man buvo pirmas kartas”, – prisipažino pašnekovė.

Pasiteiravus, ar šou dalyvės yra ruošiamos ne tik būsimoms liaupsėms, bet ir galimai kritikos bangai, Erika tikina, kad tuo ji užsiima jau nuo pirmų projekto akimirkų.

"Dydžio revoliucija" dalyvės / Foto: Raimundo Adžgausko

„Labai daug apie tai kalbėjome. Bandžiau tam jas paruošti psichologiškai. Nepaisant to, sulaukusios pirmų komentarų, buvo joms labai sunku. Man buvo labai gaila, kad jas taip trypia. Stengiausi jas suprasti, paguosti, būti šalia. Visa tai esu pati perėjusi, žinau, ką jos jaučia ir kiek tai ašarų kainuoja. Visada patariu iš širdies. Aš negaliu šnekėti tai, ko nejaučiu. Negalėčiau vesti laidos, kuri man netiktų”, – atvirauja ji.

Nors TV projektas dar neprasidėjo, šou vedėja tiki, kad jis sukels dar daug diskusijų.

„Bus dar daug tų kalbų, bet aš tikrai tikiu šia idėja. Matau šou užkulisius, todėl žinau, kad čia yra viskas tikra. Negaliu nieko blogo pasakyti nei apie organizatorius, nei apie dalyves. Žinoma, šiame projekte būna visko – ir juoko, ir ašarų, ir psichologinių lūžių – visai kaip ir realiame gyvenime”, – sako Erika.

„Kai merginos norėjo patekti į atranką, jos visos įsivaizdavo, kad nuvers kalnus, tačiau susidūrus su realiais iššūkiais, viskas vyksta kitaip. Tave stabdo vidiniai demonai, kitų nuomonė, nusistatymas. Bet juk gyvenimas tai tavo, juk tu jį gyveni”, – pabrėžia moteris.

Pasiteiravus, kaip į seksualią fotosesiją reagavo jos vyras, dainininkas Merūnas Vitulskis, Erika tikina besidžiaugianti jo palaikymu.

„Vyras visa tai matė pats pirmas. Jis į tai reagavo labai natūraliai, jis supranta, kad tai yra projekto dalis, jog taip atrodo šios moterys. Tiesa, galiu mūsų dalyves tik pagirti – jos visos labai gražios ir išore, ir vidumi”, – tvirtina ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (577)