Atlikėja DELFI sakė, kad jos gyvenime iš tiesų vyksta kardinalūs ir su romantiškais jausmais susiję pokyčiai. Į klausimą, ar jos širdis užimta, ji su šypsena atsakė, kad taip tikrai yra. „Aš visa užimta – nuo kojų galiukų iki galvos smegenų neuronų. Mano širdį užėmė to vertas vyras“, – šypsojosi ji.

Tačiau plačiau papasakoti apie savo sužadėtinį atlikėja nenorėjo, nors sudvejojus, ar šįkart tikrai laukia vestuvės, patikino, kad viskas tikra. „Aš nenoriu smulkmenų. Laimė myli tylą“, – prasitarė ji.

Tiesa, tai ne pirmos jos sužadėtuvės pastaruoju metu. Agnė jau atviravo, kad trečią kartą turėtų ištekėti 2015-ųjų metų žiemą ir praėjusių metų spalį. Pastarąjį kartą ji džiaugėsi sugrįžimu į sceną ir naujais jausmais. „Mes pažįstami seniai. Aš gyvenu Lietuvoje, o jis ne. Ir šiandien tiesiog taip nutiko, kad abu esame laisvi. Po daugybės metų netikėtai susitikome ir atsitiktinumo dėka vėl pradėjome bendrauti", – tuomet DELFI pasakojo atlikėja.

Agnė Petravičienė

Tiesa, pačios piršlybos, kurios vyko prieš metus, anot jos, buvo gana brutalios. Prieš pat jos kelionę į Portugaliją vyras jai užmovė žiedą ant piršto ir liepė neskubėti su atsakymu. „Jis pasakė, jog lauks mano atsakymo per mano gimimo dieną, lapkričio 7 -ą, kai man sueis 41-eri, nes šiam atsakymui esą šią akimirką aš dar per jauna. Išgirdusi tokius žodžius negalėjau sulaikyti juoko".

Du kartus jau išsiskyrusi ir sūnų užauginusi moteris iki šiol nė vienoje laidoje nėra pristačiusi savo dabar jau buvusių sutuoktinių ir taip pat vengė kalbėti apie buvusias santuokas bei sūnų, to nenorėtų daryti ir ateityje. Tiesa, kalbas apie tai, jog naujasis jos gyvenimo draugas yra ne tik vyresnis, tačiau ir pasiturintis ji taip pat vadina laužtomis iš piršto ir turtų nesureikšmina. „Gali būti labai turtingas žmogus, tačiau jo vidus toks nebus. Ne tai svarbu ir nereikia dabar manyti, kad kažkas apmokėjo mano albumo leidybą ar padeda finansiškai. Esu savarankiška moteris", – yra kalbėjusi Agnė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)