Kaune duris atvėrusios vis labiau populiarėjančių grožio procedūrų erdvės įkurtuvės sutapo su kitu svarbiu įvykiu – žinomos ilgalaikio makiažo meistrės bei centro savininkės Gitanos Vizgaitienės penkioliktosiomis veiklos metinėmis, rašoma pranešime spaudai.

„Penkiolikos metų jubiliejus vadinamas krištoliniu. Todėl šį vakarą jo pas mus gana gausu – vaišės iš tikro krištolo taurių, žvakės krištolo žvakidėse, „Ledo meistrų“ sukurta krištolo skaidrumo arka, papuošalų iš natūralių akmenų kūrėjos Jūratės Kalvaitienės iš kalnų krištolo svečiams sukurti suvenyrai, savo skaidrumu vakaro temą atspindintys užkandžiai su sraigių ikrais“, - šventės organizatorių paruoštas staigmenas pirmiesiems centro lankytojams vardino renginio vedėjai Nerijus Juška ir Dainius Martinaitis.

Anot G. Vizgaitienės, mikropigmentacija arba permanentinis (ilgalaikis) makiažas šiuo metu išgyvena tikrą piką ir tai nekelia jokios nuostabos, juk kiekviena moteris nori visuomet atrodyti graži, nepriklausomai nuo aplinkybių – tiek eidama į svarbų susitikimą, tiek išėjusi ir sporto salės ar ryte pažvelgusi į veidrodį. Be to, mikropigmentacijos procedūros gali padėti tiek moterims, tiek ir vyrams, jaučiantiems diskomfortą dėl prarastų antakių ar blakstienų plaukelių, įvairių traumų ar chemoterapijų. Taip pat jų pagalba galima maskuoti randus, koreguoti iš prigimties nesimetriškus veido bruožus ar kitas problemines veido vietas.

Renginio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)