Lino mamai, kuriai buvo stipriai nusilpęs organizmas, netikėtai sustojo širdis. O dainininko tėtį pasiglemžė vėžys, su kuriuo jis ryžtingai kovojo iki pat paskutinės minutės.

Tėvų netekęs vaikinas sutinka, kad tai išties labai žiaurus sutapimas.

„Tai neįtikėtinas sutapimas. Nepaisant to, tai nėra svarbiausia. Svarbiausia, kad jie dabar ilsisi ramybėje“, - DELFI sakė Linas.

Nors dainininką, kuris išgarsėjo TV projekte „Lietuvos balsas“, pastarieji gyvenimo įvykiai labai sukrėtė, vaikinas savo tėtį pamena tik pačiu geriausiu žodžiu. G. Vaitkevičius buvo atsidavęs savo mylimam kraštui Plungei ir, žinoma, šeimai. Linas tėtį vadina savo ir šeimos didvyriu.

„Jis kovojo iki pat galo. Tai buvo nuostabus žmogus. Daktarai padarė viską, kad jį išgelbėtų. Mes visi buvome labai nustebę jų atsidavimu“, - pasakoja L. Vaitkevičius.

Šiuo metu gedulą išgyvenantis Linas su artimaisiais nuoširdžiai nori padėkoti medikams, kurie nestokojo jėgų gydydami jo tėtį.

„Svarbiausia yra padėkoti medikams. Tėtis juos vadino angelais sargais, nes jie visada buvo šalia. Noriu pasakyti ačiū už tai VUL Santaros klinikoms, ypatingai dėkoju reanimaciniam skyriui, kuriame su tėčiu praleidome beveik mėnesį. Taip pat dėkoju Klaipėdos jūrinininkų ligoninės medikams, nes ten praleidome beveik pusę metų“, - dėkojo L. Vaitkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (162)