„Kai atrodo, jog viskas išragauta ir nei vienas derinys nebegali nustebinti, šį kartą svečiams paruošiau karamelizuotų burokėlių kremą „Tarchūnas", kietųjų kviečių duonos tinklelį, parūkytos anties krūtinėlės dulksną“, - gardėsių apibūdinimus vardino R. Bolgovas.

O kad paneigtų gajų mitą, jog žuvis draugauja tik su citrina, R. Bolgovo pateiktam derinyje tarp jūros gėrybių buvo apelsinai ir morkytės: daržo skrynios gėrybių marinuota kuprės filė, apelsinų skonio purslai, plėšytas aštuonkojis, morkos „Purple Haze".

Kaip rašoma spaudos pranešime, žiemą prasidėjusį degustacinių vakarienių ciklą virtuvės šefas inicijavo savo veiklos dvidešimtpenkmečio proga. R. Bolgovo patiekalų jau ragavo Anykščiuose, Druskininkuose, Šiauliuose, Palangoje, Panevėžyje, Trakuose, Klaipėdoje ir kituose miestuose. Iki metų pabaigos rinktinio maisto šventės dar vyks Marijampolėje.

„Kiekviename mieste gaminu vis kitus patiekalus. To, ką ruošiau Panevėžyje, nebuvo įmanoma paragauti jokioje kitoje vietoje. Galbūt todėl kai kurie svečiai yra dalyvavę ne viename ar dviejuose, o beveik visuose mano rengtuose vakaruose“, - sakė R. Bolgovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)