Dar pavasarį filmuotoje laidoje „Valanda su Rūta“ garsi dainininkė N. Bunkė, išgirdusi ekstrasenso Maksimo pasakytus žodžius, pravirko. „Turite saugoti savo sūnų nuo tamsaus vandens...“ – įspėjo M. Gordejevas. Nors tąkart Natalija ukrainiečio žodžius priėmė labai jautriai, šiandien ji yra linkusi juo abejoti.

Galbūt dėl to „Ant bangos“ eteryje kalbėdama dainininkė negailėjo kritikos ekstrasensu vadinamam M. Gordejevui. Nepaisant to, šią laidą žiūrėjusi R. Šarkienė neslėpė įsiūčio ir DELFI tikino, kad šis žmogus – joks apsišaukėlis.

„Kai pamačiau tą laidą, likau šokiruota. Mane šokiravo, kad Kristupas Krivickas pavadino ekstrasensą Maksimą Gordejevą apsišaukėliu. Man ir kiti žmonės sakė, kreipėsi į mane, nes būnu kartais televizijoje. Visiems trūksta žodžių. Aš pati žinau, kad M. Gordejevas yra žinomas ekstrasensas, padeda žmonėms ir teisybę kalba“, – tvirtino ji.

Maksimas Gordejevas

„Jis kai apie mane pradėjo kalbėti, tikrai papasakojo apie tai, kas buvo žinoma tik man. Atrodo, kad skaito mano gyvenimo knygą. Mane ypač nustebino toks dalykas, kad kai man buvo dveji ar treji, mane nutrenkė žaibas. Kai kurių dalykų negaliu net viešai sakyti, bet jis tikrai viską pasakė teisingai. Manau, kad ir kiti laidos dalyviai pasielgė neetiškai, kalbėjo neteisingus dalykus“, – pridūrė pašnekovė.

R. Šarkienė ukrainietį gina ir dėl to, kad jam už jo paslaugas buvo sumokėta.

„Juk laidoje „Valanda su Rūta“, kurioje M. Gordejevas kalbėjo apie Nataliją Bunkę ir jos sūnų, kad reikia vaiką saugot, niekas nevarė Natalijos. Aš šokiruota ir tikrai rasiu Gordejevo numerį ir pasakysiu, kad pažiūrėtų šią laidą.

Juos vėliau šokiravo, kad šis ekstrasensas paprašė sumokėti už pasirodymą, bet kas čia tokio? Televizija moka. Žinote, jei apie mane viską taip kalbėtų, tikrai paduočiau į teismą“, – emocingai kalbėjo ji.

R. Šarkienė įsitikinusi, kad N. Bunkė, pasinaudojusi ekstrasenso paslaugomis ir išgirdusi tai, kas jai nepatiko, ėmė kerštauti.

Raisa Šarkienė

„Kai žmogus tiek yra padėjęs, padaręs gero, vadinti jį apsišaukėliu yra baisu. Galiu savo pavyzdžiu pasakyti, kad pildosi viskas, ką jis man yra sakęs. Jei Natalija pati norėjo išgirsti nuomonę, tai kam dabar ant visos Lietuvos šmeižti? Jaučiu didelį pažeminimą, kodėl taip nesiskaitoma su žmonėmis? Aš ir apie kitus ekstrasensus esu girdėjusi nemažai dalykų, bet kas iš to? Nekalbu. Ir bijočiau apie tokius žmones iš viso šnekėti, nes jie tikrai turi galių. Paskui per internetą žiūrėjome tą laidą dar kartą. Manau, kad tai yra Natalijos Bunkės kerštas. Ji juk pati televizijoje dirba ir žino, kad gali privačiai susitikti ir pasikalbėti, išsakyti savo nuomonę, kam tokią laidą daryti?“, – svarstė ji.

Susisiekus su N. Bunke, dainininkė DELFI tikino turinti realų pagrindą abejoti šio žmogaus profesionalumu.

„Turiu pagrindo netikėti šiuo žmogumi. Minėta laida buvo nufilmuota pavasarį, jis sakė, kad mano sūnui nutiks nelaimė vasarą. O ji praėjo sėkmingai. Kaip suprantate, turiu pagrindo šiuo žmogumi abejoti. Nevadinu jo apsišaukėliu ar panašiai, tiesiog pasakiau savo nuomonę, kad aš tokiais žmonėmis paprasčiausiai netikiu ir viskas“, – teigė ji.

Natalija, išgirdusi apie audringas R. Šarkienės emocijas, ekstrasenso gerbėją maloniai kviečia susitikti pokalbiui.

„Kadangi visas mano minimalus pasisakymas apie tą žmogų įvyko laidoje, todėl nuoširdžiai kviečiu ponią Raisą Šarkienę ateiti į mano laidą. Tada mes labai nuodugniai galėsime pasikalbėti ir išsiaiškinti asmeniškai, kodėl aš netikiu būtent šiuo žmogumi. Aš tikrai šia tema su ja padiskutuočiau“, – sakė dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)