Nurodymuose tiksliai įvardyta, kada svečiai privalo atvykti į pamaldas šv. Jurgio koplyčioje, užsimenama apie tualetų stygių bei paprašoma su savimi turėti du (taip, du) asmens tapatybę patvirtinančius dokumentus. Taigi, panašu, kad laukia šventė, priminsianti itin uždaro klubo susitikimą, kur negalima bei gerti, nei šlapintis.

Be to, kaip praneša Katie Nicholl iš „Vanity Fair", svečiams šventėje primygtinai rekomenduojama atsisakyti „mobiliųjų telefonų, fotoaparatų ir kitų elektronikos prietaisų, kuriais galima fotografuoti". Taigi, panašu, nebus jokių asmenukių.

Ir dar vienas svarbus dalykas: Eugenie ir Jackas savo draugams ir giminaičiams primena, jog vestuvinių dovanų į šventę nešti nevalia – jas reikia siųsti į Jorko kunigaikščio kanceliariją (žinoma, iš specialaus sąrašo).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)