Tik VIP publikai skirtoje zonoje buvo galima išvysti dešimtis pramogų pasaulyje žinomų veidų, tarp kurių – Indrė ir Mantas Stonkai, Mantas Katleris, Aistė Kabašinskaitė, Gintarė Gurevičiūtė, Karolina Meschino, Naglis Bierancas, Martynas Tyla, Neringa Zeleniūtė ir kt.

Vos prasidėjęs šou leido suprasti, kad čia šį vakarą vyksta renginys skirtas tik su suaugusiems, mat arenoje aidėjo ne tik muzikos trenksmas, bet ir riebūs keiksmažodžiai.

Scenoje žiūrovus taip pat stebins žinomų atlikėjų metamorfozės. Jaunimo dievukas ba. persikūnys į pionierių, Monique taps laisvės simboliu, Lolita Zero – legendine lėle, o Egidijui Dragūnui patikėtas Dievo vaidmuo. „Zero Live Show“ nustebins ir nestandartiniais duetais – BIX lyderis Saulius Urbonavičius atliks kūrinį su aktoriumi Ainiu Storpirščiu, Inga Jankauskaitė ir radistas Rolandas Mackevičius sudainuos vieną populiariausių vakarietiškų hitų, Algirdas Kaušpėdas ir Viktoras Diawara taip pat ruošia siurprizą, vienam kūriniui susijungs ir kiti neįprasti tandemai.

Pagrindinė scena žiūrovus nustebins ne tik forma, bet ir dydžiu. Z raidės formos scenos elementas bus 14 m aukščio ir prilygs penkių aukštų namui. Šou metu jis judės ir pakils iki lubų.

„Zero Live Show“ kuriama vientisa siužetinė linija atspindės 30 pastarųjų Lietuvos metų. Per muzikos ir juodojo humoro prizmę bus pateikiamos įsimintiniausios iki skausmo pažįstamos juokingos ar graudžios situacijos: sovietmetis, Nepriklausomybės iškovojimas, laukiniai 90-ųjų nusikaltimai, emigracija, rinkimai.

DELFI primena, kad režisierius E. Vėlyvis Lietuvoje sukūrė keturis pilnametražius filmus: „Zero“, „Zero II“, „Zero 3” ir „Redirected / Už Lietuvą!“. Visi šie filmai Lietuvoje susilaukė milžiniško žiūrovų dėmesio.

Šou svečiai:

Šou repeticijos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)